Norgesaktuelle Britneys skandaleliv

Etter ti år med skandaler, brudd, oppturer og nedturer gjester Britney (32) igjen Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britney Spears liv har vært en berg-og-dalbane. Hun svever ikke lenge på en rosa sky, før hun er nede i en dyp dal. Opp - og nedturene har vært utallige i Britneys karriere, men nå ser det ut til å ha lysnet igjen... eller?

Til Oslo i dag

Nylig slo hun opp med ekskjæresten David Lucado etter en utroskapsskandale. Bare uker etter lanserer hun sin nye undertøyskolleksjon, og reiser Europa rundt for å promotere den. Fredag gjester hun Ekebergrestauranten i Oslo, hvor hun skal vise Norge sin nye, sexy undertøyskolleksjon.

Man trenger ikke grave dypt for å finne nedturene i Britneys liv. Hun har vært skilt flere ganger, hun har slitt psykisk, og hun har opplevd et enormt press som 90-tallets største og mest ettertraktede popstjerne.

Stor suksess

Britney havner på listen over verdens mestselgende artister, og gjorde størst suksess med albumet «...Oops! I did it again», med over 20 millioner solgte eksemplarer.

Britney Spears giftet seg med Kevin Federline i 2004. Sammen fikk de to sønner, men bare få år etter bryllupet raknet ekteskapet, og Kevin krevde eneomsorg for barna.

Psykisk syk

Etter skilsmissen fikk Britney en psykisk knekk, og i 2008 ble hun innlagt på rehab. Bildene av popstjernen med et glattbarbert hode gikk verden rundt, og nedturen ble blåst opp på alle forsider.