Fred kjøpte superbilen usett: - Den måtte jeg bare ha! 

Broom er tilbake på TV - med et smell!

annonse

Endelig er det igjen duket for Broom på TV. Programleder og Broom-sjef Jan Erik Larssen og Norges beste sjåfør, Tommy Rustad,  er naturligvis på plass –  mer gira enn noen gang på å levere ekte bil-underholdning.

Den nye Broom-sesongen starter torsdag 25. september! Utover høsten blir det ti programmer - hver på en halv time.

Sendestart: Torsdag kl 21.30 på TV2 Zebra

Gleder seg

– Dette skal bli rasende moro! Jeg gleder meg som en unge sier en sprudlende Jan Erik som knapt klarer å stå stille.

- Innspillingene av nye episoder startet allerede i vår. Og vi er heller ikke ferdige med opptakene til de siste programmene i denne sesongen ennå. Så her går det på full gass.

- Hektisk og travelt men skikkelig gøy. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg har verdens beste jobb, sier den energiske programlederen.

En del av teamet: Odd (fotograf) Bjørnar (produsent) Jan
Erik Larssen (programleder og for anledingen jeger...) Ståle (lyd). Foto: Mount
Media.
En del av teamet: Odd (fotograf) Bjørnar (produsent) Jan Erik Larssen (programleder og for anledingen jeger...) Ståle (lyd). Foto: Mount Media.

Akkurat nå er dette Norges mest populære bil

- Vi vet at dere elsker det ...

- Dessuten må jeg bare få rette en stor takk til alle i teamet, fra fotografer, lydfolk, klipper you name it. De er en helt fantastisk gjeng og jeg blir rett og slett lykkelig av å jobbe sammen med dem!

- Av det vi får se denne sesongen er noe av det jeg vet seerne elsker. Nemlig vår egen Tommy Rustad på bane, i forskjellige biler og hvor vi har med oss forskjellige gjester.

Mye gromt!

Allerede nå kan du få en lite førpremiere og en sniktitt på ett av innslagene. Nemlig en av høstens store bil-snakkiser - BMW i8!

Fred Halvorsrød (42) fra Fredrikstad er bilentusiast på sin hals. Han falt for i8 lenge før den kom i salg - og bestemte seg for at denne MÅTTE han ha. 

- Av andre ting kan jeg nevne Ford Mustang - og en skikkelig tøff én. Audis klassiske S1, Hummer og den helt nye Volvo XC90 - bare for nevne noe ...

- Mer vil jeg ikke røpe nå, for det skal jo være litt spennende å skru på TV-en også - ikke sant?

Volvo 850 T-5R: Denne bilen ble et vendepunkt for Volvo

Vinn Broom T-skjorte

- Forresten - har du lyst på maken T-skjorte til den jeg har? Da bør du følge med på konkurransen vår.  Det finnes bare én måte å få tak i det eksklusive plagget på: Du må vinne den!

- Benny har vært i Sverige og spilt inn konkurranser - hvor premien er nettopp Brooms T-skjorte. Mer om den konkurransen får du på broom.no - hver uke!

Husk Broom på TV 2 Zebra: Torsdager kl. 21.20.

Ferrari Dino: Her har sportsbil-legenden stått i 39 år

Benny i Sverige. Dette er rammen rundt sesongens
Broom-konkurranse. Gled deg!
Benny i Sverige. Dette er rammen rundt sesongens Broom-konkurranse. Gled deg!
Laster inn forumet...