Stine og Jesper videre i «Idol»

Se det første intervjuet med de to finalistene eksklusivt på TV2.no!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets andre semifinale i «Idol» var det Stine Jakobsen (19) og Jesper Jenset (17) som sanket flest seerstemmer og er videre til neste runde.

Se det første intervjuet med deltakerne som er videre øverst i artikkelen!

Målløs Stine

Det er en nærmest målløs Stine som lar seg intervjue av Stian Blipp etter sending.

– Det er helt utenkelig at jeg er videre! Åh, nei, jeg vet ikke. Jeg tror ikke det har fått opp for meg ennå, sier hun i videoen du kan se ovenfor.

– Hvordan er det å ha familen med som støtte her i kveld?

– Herregud, det har betydd alt. Jeg hadde ikke klart dette alene!

Like bak scenekanten står Stines søster og tørker tårene.

BARE SMIL: Stine og Jesper var storfornøyd med å gå videre til neste runde i «Idol». Her er de avbildet sammen med dommer Gunnar Greve Pettersen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
BARE SMIL: Stine og Jesper var storfornøyd med å gå videre til neste runde i «Idol». Her er de avbildet sammen med dommer Gunnar Greve Pettersen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

– Åhhhhh, Gud! Jeg er bare så utrolig stolt! gråter hun.

Jesper: – Positivt overrasket

Jesper er naturligvis også storfornøyd med å ha vunnet seernes hjerter i kveld.

– Jeg ble veldig positivt overrasket! Absolutt! Det var utrolig kjekt, sier han.

17-åringen feiret til og med med en aldri så liten backflip i sendingen.

– Ja, jeg måtte det! smiler turneren.

Imponerte dommerne
Både Stine og Jesper imponerte dommerne stort i kveld.  Stines versjon av «Clown» av Emili Sande høstet lovord fra alle.

– Jeg er helt satt ut, på en måte jeg aldri har vært i en semifinale i idol. Det kunne vært et finalebidrag. Dette er så inderlig fantastisk bra, at jeg ikke har ord, sa Gunnar Greve Pettersen.

– Jeg får den ene frysningen etter den andre. Du synger på en helt annen måte enn alle andre gjør i denne konkurransen, sa Tone Damli Aaberge.

- Den rette låten

Jespers versjon av «Pyro» av Kings Of Leon satte også smil på dommernes fjes.

– Dette er den rette låten for din stemme. Jeg må bare nyte det! Det er fint å høre på. Du er en sterk kandidat til å gå videre til finalerundene, sa Kurt Nilsen.

– Jeg måtte lukke øynene, for å ikke bare se på det fine ansiktet ditt, men for å høre om du faktisk sang fint. Jeg blir litt blendet. Men du sang kjempefint. Jeg håper at du går videre, sa Damli Aaberge.

Også Greve Pettersen lot seg imponere.

– Nå har det vært mye fokus på at du er pen, men det er viktig å få fram at du er et stort talent. Du viser at du kan utvikle deg. Gratulerer, sa han.

I forrige uke fikk vi se at Lise Emilie Zosa Johannesen (19) og Thomas Sarpebakken Pettersen (20) stakk av med de ti første plassene i årets topp ti i «Idol».