Guidetti glitret for Celtic

Ronny Deilas leiesoldat ga Celtic-treneren pusterom.

FØRSTE CELTIC-MÅL: John Guidetti jubler etter å ha sendt Celtic i føringen.

John Guidetti scoret sitt første mål i Celtic-trøya onsdag og beviste at han kan bli en meget nyttig tilvekst for klubben. Ronny Deilas lag slo Hearts 3-0 i ligacupen.

Det svenske stjerneskuddet ble innleid fra Manchester City på overgangsvinduets siste dag for å gi mer pondus til Celtic-angrepet. Onsdag viste 22-åringen litt av det han kan tilføre det skotske mesterlaget.

Halve første omgang var spilt på Celtic Park da Guidetti fikk avslutte fra god posisjon i straffefeltet. Ballen føk i mål bak Hearts-keeper Neil Alexander til 1-0.

Store og sterke Guidetti var i det hele tatt meget frisk i hjemmelagets angrep og skapte gang på gang trøbbel for gjestene.

2-0-målet var det imidlertid veteranen Kris Commons som sto for. Han gjorde ingen feil da Celtic fikk straffe 11 minutter ut i annen omgang. 3-0 kom nærmest umiddelbart etterpå og var et selvmål signert Adam Eckersley.

Onsdagens seier var av det meget viktige slaget for Ronny Deila. Misnøyen med telemarkingen har vært stor den siste tiden som følge av Celtics svake innledning på sesongen. (©NTB)