Vi lover at en tur i denne taxien blir uforglemmelig

Og den har huset en rekke internasjonale kjendiser.

En taxi må ikke nødvendigvis være en kjedelig bil med plastrekk utenpå setene. Jon Barnes er taxieier i skidestinasjonen Aspen - og selv om den gule bilen hans ser standard nok ut på utsiden, er det en helt annen verden når du setter deg inn.

Barnes er en kreativ og livlig type, som har gjort arbeidsplassen sin til et tilsynelatende kaos av 900 (!) ledlys, lasere i ulike farger, diskokule, røykmaskin og ikke minst en rekke ulike instrumenter som han trakterer fra førersetet. For å nevne noe.

Se video: Her er fotgjengeren som nekter å bli påkjørt 

Mange kjendiser

I dagens biler er det stadig mer populært med såkalt atmosfærebelysning. Det består stort sett av diskret belysning langs lister, spotbelysning av lommer eller midtskonsoll. Men i bilen til Barnes er det en helt annen type atmosfære. En saling blanding av 80-, 90- og 2000-tallet.

Bilen er en 1978-modell Checker, som har rullet over 870.000 kilometer. Og for noen turer det har vært. Blant passasjerene finner vi navn som Clint Eastwood, George Lucas, Jerry Seinfeldt, Ringe Starr, Bil Clinton og Antonio Banderas. Alle sammen avfotografert i taxien.

Les også: Dette synes fikk bilistene til å sperre opp øynene

Sender aldri SMS

Barnes spiller keyboard, trommer, fløyte og synger. Og er klovn. Mye av dette mens han kjører. Det har han gjort i over 20 år. 

- Men selv om jeg leker på jobben, og koser meg, sender jeg aldri SMS eller bruker mobilen, understreker han i et TV-intervju.

Han har en egen nettsiden - the ultimate taxi. Og har finnes det både bilder, video og informasjon om både bilen og Jon.

I klippet under kan du se mer av den utrolige bilen - og sjåføren!

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

Se video: Derfor er nybilkjøpere idioter