Hoseth om Molde-møtet: – Det blir helt jævlig

Men Magne Hoseth er tent på å sende gamleklubben Molde ut av cupen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NADDERUD (TV 2): Han sto over seriekampen mot den suverene Tippliga-lederen. Da var det en «gentlemans agreement» om at han ikke skulle på banen. Foran cupsemifinalen på Nadderud, er det ingen nåde.

– Da vi møttes i serien var det bare ti dager etter at jeg hadde signert for Stabæk. Det var for tidlig. Men nå er jeg klar til kamp, sier Hoseth til TV 2.

– Hvordan blir det?

– Det blir sikkert helt jævlig, men denne kampen betyr så enormt mye for Stabæk, ikke minst økonomisk. Vinner vi så har vi sjansen til å få hodet over vannet. Og da ønsker jeg å bidra.

Inspirert av Lampard

Hoseth er en mann for de store anledninger. I fjor ble han avgjørende med scoringer FOR Molde, både i semifinalen mot LSK og i selve cupfinalen mot Rosenborg. Det er noe med Magne Hoseth og cupen.

– Ja, jeg trives tydeligvis med det. Det er litt ekstra press, og mye folk. Det passer meg godt. Men en del av meg håper likevel ikke at jeg blir tungen på vektskålen, humrer han.

Etter å ha sett Frank Lampard score for Manchester City mot gamleklubben Chelsea i helgen – fik han en liten åpenbaring.

– Jeg fikk veldige frysninger da jeg så det. Jeg kjenner meg igjen i situasjonen hans.

– Tenkte du at dette er et scenario som kan oppstå på onsdag?

– Ja, den tanken streifet meg.

– Verdens tregeste løpeduell

Det han likevel gleder seg aller mest til er å spille mot enkelte av eks-lagkameratene.

– Jeg gleder meg til å møte Daniel (Berg Hestad)

– Da smeller det?

– Nja, det blir jo verdens tregeste løpeduell mellom meg og han, hehe. Det går litt treigt, men vi er kjappe i hodet begge to så det går nok fort nok.

Hoseth sto over kampen mot Aalesund søndag, men er skadefri og klar til kamp. Han ble rett og slett spart til oppgjøret mot Molde.