Fam Irvoll er ute av «Skal vi danse»

Røk ut etter danseduell mot Linnea Myhre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble Fam Irvoll (34) som måtte forlate «Skal vi danse» under lørdagens direktesending etter en spennende danseduell mot Linnea Myhre (24).

– Det har vært veldig gøy. Jeg har dessverre ikke mistet noen kilo, men det har vært veldig gøy, sa Fam umiddelbart etter resultatet ble lest opp.

Til TV 2 etter sending forteller hun følgende:

– Det kom ikke overraskende. Jeg har hatt en dårlig følelse hele uka. Men jeg har det fint, og nå skal jeg bestille meg en ferie. Det har vært kjempegøy å være med på noe sånt, hvor man får møte mange morsomme folk hver dag. Jeg kommer til å savne både folkene og treningen.

Se alle kveldens danser og dommernes vurderinger!

Fam fikk 27 av 40 mulige poeng av «Skal vi danse»-dommerne.

– Du er nydelig i dag, men det mangler litt tyngde og dybde i det du gjør. Du må jobbe mer gjennom knærne og anklene, sa Trine Dehli Cleve.

– Jeg synes du overrasket og gjorde det veldig bra. Men jeg ønsker meg litt mer bevegelse i overkroppen, var Toni Ferraz' tilbakemelding.

Overlykkelig Linnea

Linnea Myhre var overlykkelig over ikke å måtte gå ut av «Skal vi danse», og er megainnstilt på å gjøre det enda bedre neste uke.

–  Det er helt utrolig å være videre. Allerede i pausen var jeg ganske sikker på at jeg kom til å ryke, så jeg er positivt overrasket. Neste uke skal jeg sette av all min tid til dansen. Det ligger ikke naturlig for meg, så jeg tror at jeg har brukt mye mer tid på dansen enn mange av de som er bedre enn meg. Konkurranseinstinktet mitt er nok større nå, etter å ha vært i danseduellen, sier hun til TV 2.

Linnea fikk gode tilbakemeldinger av dommerne og fikk totalt 25 poeng. Dommerne mente at hun har hatt en god læringskurve.

– Jeg vet at vi har vært strenge mot deg, men det er fordi vi vil dette beste. Nå er du på riktig vei, sa Toni.

– Du levde deg inn i det, og du begynte med noen fine hoftebevegelser. Det så ut som om du storkoste deg, mente Trine Dehli Cleve.

Zahid: – Absurd

Zahid Ali fikk færrest poeng av dommerne i kveld, men likevel unngikk han danseduellen. Komikeren har havnet i danseduell alle de tre tidligere programmene.

– Det er helt absurd å være videre. Ikke bare var vi nederst på poenglista, men vi hadde dobbelt så lav poengsum som noen av de andre. Vi fikk ingen av dommerne til å gråte, men likevel gikk vi videre, sier Zahid til TV 2.

Sist uke måtte Kine Hellebust pakke sammen danseskoene og forlate konkurransen, og uken før der takket Kash King for seg.