Ajax-perle ødela for PSG og Zlatan

Zlatan Ibrahimovic møtte sin gamle klubb da Paris Saint-Germain spilte 1-1 borte mot Ajax i mesterligaens gruppespill onsdag kveld.

Se sammendrag med tillatelse av Viasat

Den svenske superspissen var involvert i PSGs 1-0-scoring. Etter 12 minutter tok han med seg ballen til rett utenfor sekstenmeteren og sendte i vei et skudd. Den nederlandske landslagsmålvakten Jasper Cillessen reddet skuddet, men Edinson Cavani satte returen i mål.

Se alle målene i videovinduet øverst i saken. Video med tillatelse fra Viasat.

32 år gamle Zlatan begynte sin karriere utenlands i Ajax. Han spilte der fra 2001 til 2004 før han vokste ut av ligaen og ble kjøpt av italienske Juventus. Onsdagens kamp ble tredje gang han møtte Ajax etter exiten fra Nederlandsk fotball.

30 sekunder etter pause holdt nederlenderne på å rote det til for seg selv. Forsvaret tok seg altfor god tid, og brasilianske Lucas Moura snappet ballen. Han satte fart mot mål, men skjøt til side for mål.

Det nederlandske hovedstadslaget våknet derimot etterpå og begynte å sette press på Paris-laget. De var aggressive i presset og holdt bra på ballen, men klarte likevel ikke å komme til de store sjansene.

Presset ga likevel resultat til slutt. 15 minutter før pause lykkes nederlenderne. Danske Lasse Schöne sendte hjemmepublikummet til himmels da han utlignet for vertene på et frispark fra 20 meter. (©NTB)