Nå skifter Märtha navn på engleskolen fordi «jordens energi har endret seg»

Nå er det Soulspring for alle pengene. Det skal reflektere energiskiftet på jorden etter 2012.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Medie-stormen etter helgens engleseminar, hvor prinsesse Märtha Louise (42) deltok sammen med Lisa Williams (41), har såvidt lagt seg.

På seminaret hadde Williams blant annet en seanse der hun hevder å formidle kontakt mellom publikum og de døde.

Nå viser det seg at engleskolen prinsessen driver sammen med Elisabeth Nordeng skifter navn - igjen.

I 2007 kalte de engleskolen Astarte Inspiration etter at navnet kom til Nordeng som lyn fra klar himmel på toppen av et fjell i Bosnia-Hercegovina.

Nå tar de navnet Soulspring og lanserer samtidig nye nettsider og en splitter ny såkalt «stemningsvideo», hvor de formidler essensen av det de står for.

ENDRING: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har skiftet navn til Soulspring, blant annet fordi det skal reflektere energiskiftet på jorden etter 2012.
ENDRING: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har skiftet navn til Soulspring, blant annet fordi det skal reflektere energiskiftet på jorden etter 2012.

På engleskolens Facebook-side kommer det frem at blant annet Trine Grung og Sigvart Dagsland har hjulpet med å lage nettsiden og videomusikken.

SE VIDEOEN øverst. Du kan kommentere den på våre Facebook-sider.

Energiskifte på jorden i 2012

Om årsaken til navneskiftet forteller de at det rett og slett er fordi energien har endret seg.

«Vi kjenner at det er tid for en oppdatering. Når man jobber så tett med energier, slik vi gjør i vårt arbeid, blir vi veldig følsomme også når energien og arbeidet ikke klinger helt sammen. Derfor skjer denne endringen nå», forklarer de om navneskiftet.

De forteller også at de velger å kalle engleskolen Soulspring av flere årsaker.

«For det første kan det være en sjels-vår. Denne tolkningen reflekterer energiskifte på jorden etter 2012. For det andre kan navnet reflektere sjele-fjærer (som springfjærer). Her kommer assosiasjoner til å hoppe i senga – altså barnlig glede», heter det.

Lærte kommunikasjon av hestene

På nettsiden forteller Märtha at det har vært utfordrende å være født inn i den norske kongefamilien.

«Likevel har det gjort at jeg tidlig tok bevisste valg i møte med hvem jeg var og er», skriver hun.

Prinsessen innrømmer at hun har holdt en lavere profil enn ønskelig tidligere for ikke å provosere.

«Jeg fant det nok tryggest å holde tilbake og vise fullt og helt hvem jeg var kun innenfor Astarte Inspirations fire vegger. Ikke provosere unødvendig. Passe inn mest mulig – vel så langt det lot seg gjøre, da. Jeg skjønner jo at det jeg står for blir for mange langt utenfor normalen og at jeg for mange har sagt langt over det nødvendige», skriver Märtha Louise.

Hun forteller også at hun var på landslaget i sprangridning og lærte av hestene å kommunisere på mange plan, noe som senere førte henne til å utvikle sine spirituelle evner.

– Kongehuset er blitt en vits

Kritikken etter helgens seminar sammen med Lisa Williams, hvor billettprisen var 1540 kroner, var nådeløs fra flere.

– Dette er svindel. Når de tar betalt for dette så utnytter de mennesker som ønsker å tro på dette, sa Gunnar Tjomlid, forfatter og blogger i Nettavisen.

Også TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, var svært kritisk.

– Jeg tror dette for lengst har begynt å skade kongehuset. Senest i går fikk jeg mange meldinger av folk som synes kongehuset er blitt en vits. Noen ved slottet bør ta kontakt med henne og si at hun ikke kan dra det lenger enn dette, uttalte Totland blant annet.

Ny bok og mer kurs

De to kompanjongene har tidligere utgitt fire bøker og i oktober kommer det en ny bok signert prinsessen og Nordeng.

Her skal de fortelle om erfaringer med pressen, om inspirasjon og tanker samt at de skal dele historier fra sine liv, heter det i forhåndsreklamen.

På nettsiden til Soulspring kan man melde seg på ulike kurs. Alt fra treårig utdannelse som består av readingåret, healingåret og berøringsåret til todagers kurs innen spirituelle passord til en pris av 3.500 kroner.

Ønsker å fremstå fargesprakende

Prinsessen og Nordeng forteller at tiden nå er inne til endring.

«Vi Soulspring-gründere opplever at tiden er kommet for å vise det fargesprakende oss. Selv med alvorlige temaer, er det viktig å se gleden ved livet. Vi ser også at når tunge følelser gir slipp, blir det mer plass til glede og kraft i livet. Det er denne kilden som er viktig å ha konstant kontakt med og som man kan finne gjennom det spirituelle passordet», heter det.