SCORET TO: Carlos Tevez senktet Åge Hareides Malmö. (AP Photo/Massimo Pinca) / TT / kod 436
SCORET TO: Carlos Tevez senktet Åge Hareides Malmö. (AP Photo/Massimo Pinca) / TT / kod 436

Tévez senket tappert Malmö

Åge Hareides Malmö-lag forsvarte seg godt, men måtte til slutt gi tapt borte mot Juventus i sin første mesterligakamp. Carlos Tévez sikret 2-0-seier med en flott måldobbel.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Argentineren scoret sine første mål i mesterligaen på over fem år og hindret dermed det som kunne blitt et sensasjonelt Malmö-poeng i Torino. Det svenske laget var på ingen måte en kasteball på bortebane i Fotball-Europas beste selskap.

– Det var en positiv kamp fra vår side. Det er ikke mange av spillerne i Malmö som har internasjonal erfaring. Å møte Juventus i Torino er en av de vanskeligste arenaene i Europa, sa Hareide til Viasat 4 etter 0-2-tapet.

– Jeg er stolt over måten vi gjennomførte denne kampen på, slo den norske fotballtreneren fast.

Forskjellen på lagene ble mer og mer synlig utover i kampen. Malmö skapte lite og måtte konsentrere seg om å spille godt defensivt. Det fungerte inntil Tévez' første fulltreffer.

For etter pause skrudde Juventus-laget opp farten, mens fansen skrudde opp volumet. Og Malmö-forsvaret hang ikke med da vertene viste stor gjennombruddskraft i det 59. minutt. Tévez spilte til Kwadwo Asamoah, som lekkert hælflikket tilbake til spissen før han satte ballen kontrollert inn til 1-0.

Malmö savnet stjernespissen Markus Rosenberg etter at han måtte gi seg på grunn av kramper tidlig i annen omgang. Og uten den hjemvendte utenlandsproffen ble det tungt for Hareides menn.

Juventus var stadig best og førte kampen etter scoringen. Derfor var det også fortjent da Tévez punkterte oppgjøret i siste ordinære spilleminutt. Han skrudde et frispark inn via lengste stolpe og feiret med en robotaktig dans.

(©NTB)