Solskjær må forklare seg for klubbeieren etter nytt tap

Etter en god sesongåpning går det stadig tyngre for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff. Tirsdag tapte laget 0-1 hjemme for Middlesbrough.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær er under press som Cardiff City manager. Foto: Scanpix

Cardiff har falt til 17. plass etter en rekke på tre tap og én uavgjort på de siste fire kampene. Mot Boro klarte Solskjærs menn aldri å slå tilbake etter Enrique «Kike» Garcías scoring i det 2. minuttet.

Mats Møller Dæhli startet kampen for vertene, mens Magnus Wolff Eikrem var plassert på benken. Tidlig i annen omgang ble Dæhli erstattet av en mer offensiv spiller i Adam Le Fondre. 0-1-tapet ga mer vann på mølla for de supporterne som ønsker Solskjærs avgang.

Etter kampen ble laget buet av banen. Manager Solskjær sa til Wales Online at han nå er bekymret og vil vurdere å gjøre endringer.

– Får du ikke resultater, er du under press. Vi forventet å være i en bedre posisjon etter sju kamper. Jeg kommer ikke til å sove godt etter dette fordi prestasjonene ikke har vært gode nok. Men jeg er optimist, og jeg må kanskje gjøre endringer, sa nordmannen.

Solskjær forventer også å måtte forklare seg for klubbeier Vincent Tan i nærmeste fremtid.

Anders Sigdestad, leder av supporterklubben Scandinavian Bluebirds, sier at fansen som var misfornøyde på slutten av forrige sesong nå har fått mer vann på mølla. Han tviler likevel på at Solskjær får sparken.

– Vincent Tan kjører nok sitt eget løp her. Jeg tror ikke det skjer noe med Solskjær med det første, sa Sigdestad på Nyhetskanalen.

En langt lystigere kveld ble det for Alexander Tettey, som åpnet scoringskontoen da Norwich vant 3-0 borte mot Brentford. Ifølge klubbens Twitter-konto scoret nordmannen på pasning fra Wes Hoolahan i det 68. minutt.

Cameron Jerome økte ledelsen to ganger de siste 20 minuttene og sørget for at Norwich klatret til topps i ligaen.