KLAR BESKJED: Bayerns trener Pep Guardiola kom med klar melding til Manchester United på tirsdagens pressekonferanse i München.  (AP Photo/Matthias Schrader) / TT / kod 436
KLAR BESKJED: Bayerns trener Pep Guardiola kom med klar melding til Manchester United på tirsdagens pressekonferanse i München.  (AP Photo/Matthias Schrader) / TT / kod 436

Guardiolas beskjed til van Gaal: – Du kan glemme å hente mine spillere

Pep Guardiola hevder at ingen Bayern München-stjerner ønsker å spille for Manchester United.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Bayern München-trener Pep Guardiola kom med en kraftig advarsel til Manchester Uniteds manager Louis van Gaal på presskonferansen før det kommende oppgjøret mot Manchester City i Mesterligaen.

– Ingen av mine vil til Old Trafford
Manchester United har punget ut nesten to milliarder kroner på spillere som Angel Di Maria, Ander Herrera, Daley Blind, Luke Shaw og Falcao i sommer.

Guardiola hevder imidlertid at Manchester United bare kan glemme å hente spillere fra Bayern München, og at stjerner som Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller overhodet ikke er interessert i en overgang til Old Trafford.

– Manchester United har ikke nok penger til å hente noen av mine spillere, fastslår Guardiola på en pressekonferanse i München tirsdag ettermiddag.

– Men jeg ser at Manchester United har brukt masse penger. Det er bra for min venn Louis. Det er en del av spillet, konstaterer han, ifølge The Daily Mail.

– Ikke alle spillerne vil skifte klubb
Den tidligere Barcelona-sjefen føler seg ikke sikker på at van Gaal kan fortsette å plukke stjerner fra den øverste hyllen.

– Alle klubbene i verden ønsker seg de beste spillerne i de andre klubbene. Men alt avhenger av spilleren selv. Dersom han ønsker å bli værende, så blir han værende, konkluderer Guardiola.

– En lærepenge for de store klubbene
Guardiola tror det er en nyttig lærepenge for Manchester United å ikke spille i Mesterligaen denne sesongen.

– Det er en god lærepenge for store klubber. De tror at de er de beste, men så er de ikke det likevel. Plutselig så er de ute av Mesterligaen. Og det er det som gjør fotball så fantastisk. Hver eneste uke må lagene være klare og bevise at de har nivået inne, poengteter han.

Bayern Münchens oppgjør mot Manchester City på Allianz Arena har avspark klokken 20.45 onsdag.