Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det var i løpet av andre omgang i helgens kamp mellom Muri og FC Baden i sveitsisk tredjedivisjon den ekle episoden fant sted.

Ifølge avisen Blick hadde Baden-fansen bak Muris mål overtalt en ballgutt til å hente motstanderens keeper, Reto Felders (34), vannflaske.

– Du har aids!
Deretter skal de ha tømt flasken med sportsdrikk og fylt den opp med ren urin.

Da Felder under et avbrudd i spillet vandret bak målet for å ta seg en slurk sportsdrikk, drakk han noe helt annet, skriver tyske aviser.

– Du er smittet! Du har aids!, skrek Baden-supporterne til keeperen etter at han hadde drukket urin.

Muri-ledelsen reagerer med sjokk og vantro etter hendelsen.

– Det var rent urin han drakk, konstaterer en rystet Muri-trener Vispa Hubeli overfor Blick.

– Alvorlig brudd på fair play
Etter søndagens kamp klaget Felder fremdeles over å ha være kvalm og uvel lang tid etter hendelsen, men ifølge Blick har sisteskansen foreløpig ikke gjennomgått en legeundersøkelse etter å ha drukket rent urin.

FC Badens klubbformann Thomi Bram hevder at han ikke fikk med seg hendelsen, men sier at han er forskrekket etter supporternes oppførsel.

– Om dette stemmer, så er det det et alvorlig brudd på fair play, sier Bram.

Anmeldt til fotballforbundet
Nå skal FC Baden gå gjennom videoopptak fra kampen for å forsøke å identifisere personene som urinerte i flasken. Muri har allerede anmeldt episoden til det sveitsiske fotballforbundet.

– Hver kamp mot Baden er en høyrisikokamp. Jeg er overbevist om at fansen deres kommer til å gjøre noe lignende igjen. Fotballforbundet må øke sikkerheten bak motstanderlagets mål, for en slik hendelse må ikke skje igjen, sier Muri-trener Vispa Hubeli.