Selnæs: – Han prøvde å filme på meg rødt kort

– Nei, jeg filmet ikke, svarer Glimt-Badou.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Trondheim/Bergen (TV 2): Rosenborg lå under mot Bodø/Glimt fredag kveld, men snudde 0-1 til 3-1-seier. Det skjedde ikke uten kontroverser.

Glimt-spillerne mente de ble snytt for staffe da Papa Alioune «Badou» Ndiaye ble felt av RBKs Ole Kristian Selnæs etter vel 14 minutter.

– Jeg begynner å lure på om man må bli drept med kniv utpå der for å få straffespark. Vi ble snytt for et soleklart straffespark i 1. omgang og de får - slik jeg ser det - en billig straffe. Sånn er det, sa en skuffet Trond Olsen til TV 2.

Se situasjonen i videovinduet over!

Badou selv mener også han ble snytt.

– Det er en klar straffe. Dessverre fikk vi den ikke. Det er tøft, men slik er fotballen, sier Badou.

– Han mistet balansen da jeg prøvde å skyte, og var borti foten min, forklarer senegaleseren.

– Han overspilte kanskje litt

Selnæs selv har ikke sett situasjonen i etterkant, men innrømmer at det kan ha vært kontakt.

– Jeg skulle takle på ball, og så følte jeg han tok et steg til siden. Det er forsåvidt smart gjort, han skjønte sikkert at jeg skulle takle og gikk inn i banen min. Jeg føler kanskje det var kontakt, men om det var nok kontakt til å blåse vet jeg ikke. Han overspilte kanskje litt, men jeg har ikke sett det så jeg skal være forsiktig med å si for mye, sier han.

– Men du selv ville sikkert ropt på straffespark der?

– Jeg roper på straffespark uansett om det er kontakt eller ikke, spøker Selnæs.

Men dramatikken var ikke over etter det mulige straffesparket. Det oppstod munnhuggeri, og da Badou gikk mot Selnæs satte RBK-spilleren brystkassa frem.

– Prøvde å filme på meg et rødt kort

Da deiset Badou i bakken, mens han tok seg til ansiktet - uten at Selnæs traff ham i ansiktet. Rosenborg-spilleren mener Badou forsøkte å få ham utvist.

– Vi gikk mot hverandre. Så tok han et ekstra steg og kom inn i meg. Så kastet han seg bakover, kanskje til og med for å prøve å provosere på meg et rødt kort. Kanskje noen dommere hadde vært så dumme at de gikk i fellen, så det synes jeg veldig lite om.

– Hva tenker du om en slik oppførsel?

– Jeg synes ikke det er kult i det hele tatt. Noen kunne gitt rødt for det der, og da er det jo helt urettferdig. Jeg føler jeg jeg ikke gjorde noe. Han hoppet inn i meg og kastet seg bakover for å prøve å filme på meg et rødt kort, men jaja... han får holde på med sånn.

– På tv-bildene ser det ut som han holder seg til hodet?

– Jeg tror ikke det var noen kontakt i hodet i det hele tatt, så det høres veldig rart ut, sier Selnæs.

– Jeg filmet ikke

Badou ville ikke si så mye om situasjonen.

– Det var ingenting. Han mener kanskje han ikke var borti meg. Det hender noen ganger, men vi tok hverandre i hendene, sier Glimt-spilleren, som mener det ikke var noe filming fra hans side.

– Nei, jeg filmet ikke. Men jeg vil ikke bruke energi på det. Det er over nå, vi må glemme alt som skjedde.

Vil vinne resten

For Selnæs og Rosenborg sin del endte det uansett med smil. Men er Rosenborg friskmeldt?

– Friskmelde? Jeg føler vi er på god vei. Hjemme har vi vært relativt bra den siste tiden. Vi spiller bedre angrepsfotball, sender flere folk i angrep og skaper flere sjanser. Det er det både vi og trønderpublikumet vil, så det er artig for tiden, sier midtbanespilleren, som har et klart mål for de åtte kampene som gjenstår.

– Vi er Rosenborg, så vi går for å vinne alle kampene vi stiller opp i. Det er målet.