HAR BRUKT PENGER: Manchester United har vist muskler på overgangsmarkedet i sommer. Gary Neville er kritisk.
HAR BRUKT PENGER: Manchester United har vist muskler på overgangsmarkedet i sommer. Gary Neville er kritisk.

Neville til angrep på Manchester Uniteds transferpolitikk

Sky Sports-eksperten sliter med å se logikken.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Til helgen ruller endelig Premier League-fotballen igjen etter nesten to ukers pause. Det blir en mulighet for Deadline Day-kjøpene til å vise seg frem for første gang i sine respektive klubber. Manchester United-duoen Falcao og Daley Blind er høyaktuelle for å starte kampen mot QPR på søndag. En skadefri Luke Shaw kan få sin Premier League-debut for de røde.

Se pressekonferanse med van Gaal, Blind og Falcao kl. 17.30!

Falcao, Blind og Shaw er tre av sju nye spillere som er kommet inn portene på Old Trafford i løpet av sommeren. Totalt har klubben brukt over 1600 millioner kroner på nye spillere. Den tidligere Manchester United-spilleren og nåværende Sky Sports-ekspert Gary Neville er blant dem som reagerer på summene som klubben har brukt.

– Dette er ikke måten jeg hadde forventet at Manchester United ville gjøre business på. Jeg ville trodd det skulle bli mer kontrollert, sier Neville i et intervju gjengitt i Daily Mail.

– Jeg skjønner det ikke, og jeg vet at jeg jobbet med Danny Welbeck i forrige uke. Jeg må innrømme at det salget var rart, men det er bare meg. Ser man på prisene i sommer blir høyrebacker og venstrebacker kjøpt for 160-170 millioner kroner. Hvordan fikk Arsenal Welbeck for 160 millioner kroner? Jeg skjønner det ikke. Det har hjulpet en konkurrent, og jeg sliter med å se logikken, fortsetter Neville.

Se Manchester United-QPR søndag kl. 17

Eksperten tror Louis van Gaal vil få store problemer med å ta ut laget etter alle kjøpene.

– Falcao vippet dem over kanten. Det overrasket og sjokkerte alle. Jeg vet ikke hvordan van Gaal får plass til alle i laget. Hvordan skal man få Rooney, Di Maria, Robin van Persie, Falcao, Herrera, Januzaj og Mata inn i laget?

Assistenttrener Ryan Giggs vil ikke være med på at kjøpefesten på Old Trafford markerer slutten på Manchester Uniteds satsing på egne unge spillere.

– Historien til denne klubben har handlet om å spille underholdende fotball og å gi unge spillere en sjanse. Det kommer ikke til å endre seg, sa Giggs da han talte på en internasjonal fotballkongress i Manchester onsdag.