BREDT UTVALG: Ellevill humor, selfier, naturbilder og modellbilder. Fotballstjernene på Instagram kommer med litt av hver. I fotomontasjen ser du bilder fra Anders Lindegaard (til venstre), Sydney Leroux (øvers til høyre) og Cristiano Ronaldo (i underbuksa).
BREDT UTVALG: Ellevill humor, selfier, naturbilder og modellbilder. Fotballstjernene på Instagram kommer med litt av hver. I fotomontasjen ser du bilder fra Anders Lindegaard (til venstre), Sydney Leroux (øvers til høyre) og Cristiano Ronaldo (i underbuksa).

Disse fotballstjernene bør du følge på Instagram

Anders Lindegaard «instagrammet» seg rett inn på listen torsdag.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det finnes mange fotballspillere man bør følge på Instagram, og TV 2 Sporten har samlet et knippe av dem.

At listen kommer akkurat på denne torsdagen gir vi Anders Lindegaard skylden for. Hans Instagram-oppdatering sørger nemlig for å få ham rett inn på listen.

Søndag er det nemlig duket for Premier League-retur for Rio Ferdinand. I den anledning la Lindegaard ut et bilde som overlot veldig lite til fantasien.

Du ser bildet øverst i artikkelen! 

– Rio Ferdinand tilbake på Old Trafford søndag... Kan ikke vente med å treffe ham igjen, selv om det kan bli pinlig! #whosyourdaddy, skriver den danske keeperkjempen.

 Anders Lindgaards Instagram-konto finner du for øvrig her.

Mario Balotelli:

En som selvsagt er selvskreven på denne listen er Mario Balotelli. Den ferske Liverpool-spissen oppdaterer ofte, og han går selvsagt ikke av veien for vittigheter.

Didier Drogba:

En annen som har returnerte til Premier League-nylig hører også til på listen. Chelsea-legenden Didier Drogba har kommet med noen herlige bidrag.

Daniel Sturridge:

En annen som leverer varene er Liverpools Daniel Sturridge. Han gjør det veldig klart at han er troende, også kommer det noen godbiter i ny og ne.

David Luiz:

Man skal selvsagt ikke glemme David Luiz heller. Den brasilianske skøyeren med de herlige hårlokkene har forlatt Chelsea til fordel for PSG, men Instagram forlater han forhåpentligvis aldri.

Juan Mata:

Han er ikke den morsomste, men liker du vakre bilder så har Juan Mata det du er på jakt etter. Ser han noe han synes er vakkert, så havner det på Instagram.

Neymar:

Neymar har over elleve millioner følgere, men tar sikkert imot noe til. Den brasilianske superstjernen legger hyppig ut nye bilder.

Cristiano Ronaldo:

På antall følgere blir faktisk Cristiano Ronaldo knust av Neymar. «Bare» 8,26 millioner følger Real Madrid-stjernen. Men foretrekker du undertøysbilder, da velger du Cristiano Ronaldo foran Barca-stjernen.

Lionel Messi:

En man ikke er vant til å se i underbuksa er Lionel Messi. Men på Instagram kan du i alle fall se ut hvordan han ser ut med klær.

Eden Hazard

Liker du selfies? Det gjør i alle fall Eden Hazard. Han liker det så godt at han til og med tar selfies mens han dusjer med lagkompisene. Følg!

Fernando Torres:

Man skulle kanskje ikke tro at blinkskudd fra Fernando Torres' sin sterke side, men den ferske AC Milan-angriperen er ikke en dum mann å følge på Instagram. 

Gerard Piqué:

Han er sammen med Shakira. Holder ikke det?

Alex Morgan

25-åringen med 46 mål på 73 landskamper for USA er ikke bare en god fotballspiller. Hun er også god på Instagram. Nesten 600 000 følgere har storstjernen, og hun har plass til mange flere.

Sydney Leroux:

En annen amerikansk landslagsspiller som man trygt kan trykke på følg-knappen til er Sydney Leroux.

Hvem er dine Instagram-favoritter? Del dine favoritter i kommentarfeltet!