USIKKER: Manchester Uniteds Adnan Januzaj har sett flere offensive stjernespillere slutte seg til klubben i sommer. FOTO: NTB scanpix
USIKKER: Manchester Uniteds Adnan Januzaj har sett flere offensive stjernespillere slutte seg til klubben i sommer. FOTO: NTB scanpix

Fotballryktene: Adnan Januzaj frykter for United-fremtiden

Og Mourinho har fått øynene opp for stortalent (18).

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det nærmer seg et nytt overgangsvindu med stormskritt.

Allerede 1. januar kan klubbene igjen kjøpe og selge spillere. Og alle skal lære av feilene de gjorde i sommer.

Nå skal de være tidlig ute og få på plass det de ønsker før fristen går ut.

TV 2 overvåker medieverden for å bringe deg ryktene som florerer i internasjonale medier.

Glen Johnsons kontrakt går ut neste sommer. Det betyr at om Liverpool skal få penger for den offensive backen må det skje i januar. Ifølge Daily Mirror skal Juventus stå klar med sjekkheftet, men det er nok begrenset hva man får for en 30-åring med seks måneder igjen av kontrakten.

Manchester United-manager Louis van Gaal har innsett at defensivt er svakere enn offensivt. Daily Express melder imidlertid at han ikke får tak i førstevalget og landsmannen Nigel de Jong. De Jong har, til tross for interesse fra United, bedt om å få en ny kontrakt i Milan.

Med et vell av offensive stjernespillere har unge talenter begynt å bli bekymret for sin fremtid. Manchester-gutten Danny Welbeck valgte å gå til Arsenal, mens Daily Star skriver at Adnan Januzaj (19) skal i samtaler med Louis van Gaal om hans fremtid i klubben.

Samtidig skal United sterkt ønske seg det 16 år gamle stoppertalentet Regan Poole fra Newport. De har tilbudt ham et prøvespill. – United har blitt svært imponert av ham, sier Newports talentutvikler Mike Flynn til Daily Star.

Arsenal er også tynne defensivt etter sommerens overgangsvindu. Talksport skriver at Arsène Wenger likevel avslo muligheten til å hente Manchester City-forsvarer, og Arsenal-supporter, Micah Richards. Richards gikk til Fiorentina på lån på Deadline Day.

Aston Villa-talentet Jack Grealish ble svært ufint behandlet i Premier League tidligere i år, men midtbanespillerens talent er det ingen tvil om. Nå skal José Mourinho ha fått øynene opp for 18-åringen, og ifølge Daily Star har de lagt ut følere for muligheten til å hente ham til Stamford Bridge.

Daily Express hevder at Liverpool, Arsenal og Tottenham er interessert i Lazios Antonio Candreva. Det skal Roma-klubben bekjempe med å gi 27-åringen et lukrativt kontraktstilbud.

På den siste dagen av overgangsvinduet lot Manchester City Alvaro Negredo gå til Valencia. Nå er det stengt frem til januar, og City kan ha havnet i litt av en spissknipe da Stevan Jovetic haltet av banen i Montenegros landskamp. Les Daily Star.

Hulls unge forsvarer Harry Maguire er ønsket på lån av seks Championship-lag, inkludert Reading, Blackburn og Bolton. Det melder The Sun.

Florent Malouda hadde tilbud om en overgang tilbake til England, men Birmingham mislykkes i forsøket på å hente franskmannen til Nord-England, skriver Birmingham.

Husker du Emmanuel Pogatetz? Den tidligere Middlesbrough-stopperen er klar for USA, Major League Soccer og Columbus Crew Det melder ligaen selv.