NERVØS: Radamel Falcao fikk et drøyt kvarter på banen i fredagens kamp mot Brasil. Nå ser en nervøs Falcao frem til å debutere for Manchester United. (AP Photo/Lynne Sladky) / TT / kod 436
NERVØS: Radamel Falcao fikk et drøyt kvarter på banen i fredagens kamp mot Brasil. Nå ser en nervøs Falcao frem til å debutere for Manchester United. (AP Photo/Lynne Sladky) / TT / kod 436

Kneskaden gjør Falcao nervøs før United-debuten

Men superspissen sier at han er i strålende form.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det er ventet at Radamel Falcao skal utrette store ting i Manchester United-trøyen denne sesongen. En låneavtale med opsjon på kjøp gjorde colombianeren til United-spiller på overgangsvinduets siste dag, og nå kan nok fansen knapt vente på å se superspissen i aksjon.

Nervøs før United-debuten
28 år gamle Falcao er nylig tilbake etter en alvorlig korsbåndsskade som frarøvet ham muligheten til å delta i sommerens VM-sluttspill i Brasil.

Selv om skaden er leget og Falcao føler seg i toppslag, innrømmer han at skaden påvirket ham før privatlandskampen mot Brasil fredag. 

– Jeg var nervøs på grunn av skaden. Det var nesten som om jeg spilte min første kamp på landslaget. Jeg forventet at det blir det samme før jeg skal spille min første kamp for Manchester United, sier Falcao ifølge The Telegraph.

– Håper å score mange mål
Nervøs eller ikke - målsnittet til Falcao i hans tidligere klubber i Europa bærer bud om lysere tider for de i rødt.

I Porto ble det 72 mål på 87 kamper. I Atlético Madrid 70 på 91. Det året han var i Monaco ble det 13 mål på bare 22 kamper. 

– Jeg er veldig begeistret over å spille for Manchester United, og jeg håper å score mange mål for dem. Det er noe jeg har gjort hver eneste plass jeg har spilt, sier Falcao.

Spissens debuten i rødt kan komme mot QPR hjemme på Old Trafford neste søndag, foran et publikum som sulter etter sesongens første trepoenger. 

– Jeg er i strålende fysisk form. Jeg har vært i stand til å spille uten noen form for problemer. Jeg er strålende fornøyd med å være tilbake. Jeg er også veldig glad over å ha kommet til United, sier Falcao.

– Jeg gjorde det rette valget
Det var nok ikke mange som hadde regnet med at Falcao skulle ende opp hos Manchester United - i alle fall ikke før morgenen 1. september. Colombianeren var mer eller mindre klar for Real Madrid, men Mesterliga-vinneren ble aldri enig med Falcao om en avtale. På deadline day materialiserte interessen fra United seg, og Falcao ble et av sommerens store tilskudd til Premier League. 

Nå er det United, en klubb han omtaler som «en av verdens tre beste», som er neste kapittel i Falcaos karriere. 

– Det er en drøm som går i oppfyllelse - å få lov til å spille for en så stor og kjent klubb. Alt vi vil er å bringe de gode tidene tilbake, og jeg vil jobbe ekstra hardt for å gjøre det. Jeg gjorde det rette valget med å gå til Manchester United, slår Falcao fast.