Tre endringer på Italias lag?

Italias landslagssjef Antonio Conte drillet søndag et lag på trening som tyder på at han gjør tre endringer i laget som slo Nederland 2-0.

Italias landslagssjef Antonio Conte drillet søndag et lag på trening som tyder på at han gjør tre endringer i laget som slo Nederland 2-0.     AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
Italias landslagssjef Antonio Conte drillet søndag et lag på trening som tyder på at han gjør tre endringer i laget som slo Nederland 2-0. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI

Italienske journalister tippet lørdag at Conte ville gjøre bare den ene endringen han var nødt til å gjøre før EM-kvalifiseringskampen mot Norge:

Claudio Marchisio er suspendert tirsdag og har reist hjem til klubblaget Juventus.

Søndagens trening tyder på at Alessandro Florenzi tar hans plass som indreløper i 3-5-2-formasjonen, men Marco Parolo er et annet alternativ.

Søndagens trening tyder på at Gianluigi Buffon er tilbake i målet på bekostning av Salvatore Sirigu, mens Antonio Candreva ser ut til å skyve Matteo Darmian ut av laget på høyre kant.

Giorgio Chiellini er skadet og uaktuell mot Norge, og forsvarskjempen har reist hjem til Torino. Resten av troppen fortsetter å forberede seg på Coverciano-anlegget i Firenze inntil mandag, da laget reiser til Oslo.

Sannsynlig italiensk lag (3-5-2): Gianluigi Buffon – Andrea Ranocchia, Leonardo Bonucci, Davide Astori – Antonio Candreva, Florenzi, Daniele De Rossi, Emanuele Giaccherini, Mattia De Sciglio – Simone Zaza, Ciro Immobile. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2