Rekordinnsamling for Tutta-turnering

Suzann Pettersens veldedighetsturnering knuste fjorårsrekorden og samlet inn nesten 1,9 millioner kroner til organisasjonen Right To Play.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Suzann Pro Challenge ble arrangert for tredje gang lørdag. Kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen i Norges Golfforbund opplyser til NTB at det kom inn hele 1,885 millioner kroner. Inntektene fra arrangementet går til Right To Play. I fjor ga turneringen 850.000 kroner.

I forkant av turneringen håpet Tutta på å få inn rundt én million kroner.

– Norge er et lite land. Å spørre folk om penger er ikke alltid det morsomste, men det ligger så mange gode verdier i Right To Play. Alle har en relasjon til barn og unge, og jeg håper så mange som mulig kan hjelpe dem i deres arbeid, sa golfesset til NTB torsdag.

Pettersen hadde invitert seks andre stjerner fra LPGA-touren samt norske Caroline Martens til Oslo. Tyske Sandra Gal og svenske Anna Nordqvist stakk av med seieren.

På kvelden ble det arrangert bankett med en auksjon. Det var der de store pengene ble samlet inn. Blant annet kunne en by på å få spille en golfrunde med Tutta, et parti sjakk med verdensmester Magnus Carlsen og en treningsøkt med Therese Johaug eller Aksel Lund Svindal. (©NTB)