Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Wembley (TV 2 Sporten): Vegard Forren skapte overskrifter i engelsk presse da han før kampen mot England beskrev Wayne Rooney som «småtjukk».

Molde-stopperen kom med uttalelsene i et TV 2-intervju, og ble raskt slått stort opp i de fleste store engelske avisene.

– Det var ment som en fleip, men ble blåst opp i engelske medier. De liker tydeligvis sånt stoff, og da jeg sa det hadde jeg ikke tenkt så godt over det, forteller Forren til TV 2 etter 0-1-tapet mot England.

– Han sa det var jeg som var feit
I pausen ga Blackburn-proffen Joshua King beskjed til Rooney om at det Forren som hadde kalt Manchester United-stjernen «småtjukk».

– På vei ut i andreomgang så påpekte Joshua overfor Rooney at det var jeg som hadde sagt det. Men da kom han til meg og bare flirte, og sa at jeg hadde noen flere kilo enn ham, forteller Forren, som understreker at det ikke var noen dårlig stemning mellom ham og Rooney under kampen.

– Jeg gikk ved siden av ham ut i andreomgang og det var god stemning det. Vi fikk lettet litt på trøkket. Kanskje var jeg ikke rett mann å gå ut med slike uttalelser, ler Forren.

– Skulle byttet drakt med Rooney
Han innrømmer at han gjerne skulle byttet drakt med Rooney etter kampen.

– Etter uttalelsene jeg kom med var jeg forberedt på å holde meg unna ham. Men som United-fan skulle jeg gjerne ha byttet drakt med Rooney. Jeg får håpe det dukker opp en ny anledning, sier Forren.

Wayne Rooney ble matchvinner da han scoret kampens eneste mål fra straffemerket i det 69. minutt.