Katarina Flatland: – Jeg har aldri skjønt meg på datingreglene

«Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland er usikker på om rådene hun gav bøndene før speed-datingen egentlig var til hjelp.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» var det duket for speed-dating for bøndene.

En prøvelse for nervene

Og det ble en nervepirrende prøvelse - for begge parter.

– Det var moro men også veldig nervepirrende. Det tror jeg det var mange av jentene som merket også, at det ikke var enkelt, innrømmer Johan Martin som kun fikk velge fem av jentene videre med på bli-kjent-med-dag.

KIRSTEN GIFTEKNIV: Programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2
KIRSTEN GIFTEKNIV: Programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2

– Jeg prøver å gi mye tips

Programleder Katarina Flatland innrømmer også at hun føler seg veldig involvert i deltakernes jakt på kjærligheten.

– Ja, men problemet er at jeg er veldig dårlig på sånn sjekking, selv. Jeg har aldri skjønt meg på datingreglene, med at man skal vente med å ringe, og sånn. Jeg bare kjører på og jeg tror at kjæresten min synes det er litt gøy med serien fordi jeg aldri fulgte datingreglene på han. Jeg likte ham og da ringer jeg. Og det prøver jeg å si fortelle de andre at hvis de finner tonen med noen så synes jeg ikke at man skal «spille» så veldig men være ærlig med å si at 'jeg liker deg. Jeg prøver å gi mye tips men jeg er bare usikker på hvor nyttige de er, forteller Flatland og ler.

Det vanskelige valget

Selv om Johan Martin syntes det var vanskelig å velge blant alle de flotte jentene, endte han til slutt med fem som han ønsker å bli bedre kjent med.

Her kan du se hvilke fem jenter Johan Martin valgte

Stoler på magefølelsen

Sunt bondevett har aldri vært dumt, og Knut Erik lyttet til både hjerte og magen da han skulle velge fem av jentene som hadde sendt ham frierbrev.

– Jeg valgte etter en helhetsvurdering og magefølelsen, ikke minst. Jeg har jo bare fått sju minutter med hver av de, så da tenker jeg at det er viktig å gå etter magefølelsen, forteller Knut Erik til TV 2.

Her kan du hvilke fem jenter Knut Erik valgte.


I neste program er det Marianne og Tor Espen som skal på speed-date og velge hvilke fem friere de gjerne vil ha med videre i programmet.

«Jakten på kjærligheten» kan du se hver mandag kl. 20.00 på TV 2.