Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det har siden i sommer vært spekulert i at 30-åringen er aktuell for en retur til laget han forlot for to år siden.

Nå vet TV 2 at partene er enige, og at dette kommer til å bli offentliggjort i løpet av kort tid.

– Ingen kommentar, sier en hemmelighetsfull Nordhaug.

Sky har tidligere innrømmet at de angret på at de ikke kjempet hardere for å få ham til å bli da han forlot dem etter 2012-sesongen. Gabriel Rasch, som er sportsdirektør hos det britiske storlaget, bekrefter at Sky har ønsket å hente ham tilbake, men sier at han ikke vet om overgangen er i boks nå.

-Det hadde vært konge hvis han kom tilbake. Han er en god kompis av meg, og en type rytter som vi trenger i laget, forteller Rasch.

– Hva vil det bety for karrieren til Nordhaug å komme tilbake til Sky?

– Jeg håper han fortsetter den fine utviklingen og at vi kan guide ham bedre i løp, slik at han tar det siste steget fra å være en topp 5-rytter til å vinne. Han har potensialet og fysikken i orden, men så er det noen ganger han gjør ting som kunne vært gjort annerledes.

Det var for Sky Nordhaug syklet da han i 2012 tok sin hittil største triumf på sykkelsetet: Seier i World Tour-rittet Grand Prix Cycliste de Montréal.

Det siste året i Belkin har imidlertid vært tøft. Han ble vraket til Tour de France, har kommet på kant med lagledelsen og får ikke kjøre de rittene han ønsker frem mot VM i slutten av september.

– Jeg får vite senere i dag om jeg skal sykle Tour of Britain, som starter til helgen. Det blir enten der, eller ikke noe, forteller Nordhaug om situasjonen sin akkurat nå.

Johan Kaggestad, TV 2s sykkelekspert, mener Sky er et riktig lag for Nordhaug.

– Det er et kjempesmart valg. Han utviklet seg bra da han var der sist, og han er trygg på ledelsen og støtteapparatet i Sky. Det er alltid lurt å gå til et lag der man har tillit, mener Kaggestad.