TOK AV TRØYEN FOR SISTE GANG: Frank Lampard etter å ha spilt 0-0 mot Costa Rica i det som ble hans siste landskamp. Foto: NTB scanpix
TOK AV TRØYEN FOR SISTE GANG: Frank Lampard etter å ha spilt 0-0 mot Costa Rica i det som ble hans siste landskamp. Foto: NTB scanpix

Lampard gir seg på landslaget

Etter 106 landkamper er en epoke over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Frank Lampard har besluttet å takke for seg på det engelske landslaget. 36-åringens England-karriere har vært i 15 år, og han endte til slutt med hele 106 landskamper.

– Jeg har bestemt meg får å gi meg med landslagsfotball. Det har vært en tøff beslutning å ta, og det er derfor jeg har tenkt så lenge på det etter VM, sier Lampard ifølge The Guardian.

Lampards 106. og siste landskamp var 0-0-kampen mot Costa Rica i VM. England var allerede slått ut før oppgjøret, og Lampard fikk æren av å ha kapteinsbindet i sin siste kamp.

Oppgjøret ble også Steven Gerrards siste kamp for England. Han endte opp med 114 landskamper.

– Jeg har alltid vært eksepsjonelt stolt og beæret over å representere landet mitt, og når jeg ser tilbake på det har jeg nytt hvert øyeblikk med England-trøyen på, sier Lampard.

Lampard forlot i sommer Chelsea etter 13 år i klubben, og gikk til den nyoppstartede MLS-klubben New York City.

De skal ikke spille kamper før neste år, så Lampard endte derfor opp med å sjokkere Chelsea-fansen ved å gå på lån til Manchester City.