HØYDEPUNKTER: Episodene er mange og spektakulære på MTV Video music awards. Twerking, klining og slangestunt. Foto : Scanpix
HØYDEPUNKTER: Episodene er mange og spektakulære på MTV Video music awards. Twerking, klining og slangestunt. Foto : Scanpix

MTV Video Music Awards:
Husker du disse øyeblikkene?

Miley Cyrus twerket og Britney og Madonna klinte på scenen. Hva skjer i natt?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til mandag går MTV Video Music Award av stabelen for 20. gang i Los Angeles. De største stjernene i verden samles for å kjempe om prisene, og det loves et show som verden ikke har sett maken til.

Taylor Swift skal levere en eksplosiv opptreden i følge MTV VMA sine sider. Nicki Minaj og Adriana Grande vil begge opptre med sine singler «Anaconda» og «Break Free».

Beyonce er på plass som alltid og er nominert i åtte forkjellige kategorier, og vil dominere årets show. Eminem følger rett bak med hele syv nominasjoner.

Det skjer alltid noe oppsiktsvekkende på scenen under MTV Video Music Award.

TV 2 følger MTV Video Music Awards gjennom natten, og vår reporter i Hollywood kommer med intervjuer og stemningsrapport.

Miley Cyrus

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

I fjor var det Miley Cyrus som gjorde seg mest bemerket. 

Miley startet sin fremføring med låten «We Cant Stop» hvor hun kom på scenen i et lite korsett mens hun ristet rumpen sin i ansiktet til publikum, slikket seg rundt munnen og tok på seg selv, og twerket sammen med Robin Thicke.

Deretter fortsatte hun å kaste av seg korsettet, for så å stå igjen i undertøyet inkludert en litt for trang truse.

Beyonce

GRAVID: Beyonce avslørte at hun var gravid på MVMA i 2011. Foto: Scanpix
GRAVID: Beyonce avslørte at hun var gravid på MVMA i 2011. Foto: Scanpix

I 2011 avslørte Beyonce nyheten om at hun var gravid. Da hun poserte for fotografene på den røde løperen i en oransje kjole sa hun til pressekorpset at hun hadde en overraskelse.

Etter å ha framført ei låt på scenen knappet hun opp jakka og klappet seg fornøyd på magen. En talsperson for Beyonce bekreftet nyheten om graviditeten senere på kvelden.

Klining

Til ære for Madonnas åpning av MTV Video Music Award showet i 1984, var Britney Spears og Christina Aguilera, som hadde på seg brudekjoler, på scenen med «Material Girl» for å fremføre en mix av «Like a Virgin» og «Hollywood» under showet i 2003. Så kysset Madonna både Britney og Christina.

KJØTTKJOLE: Lady Gaga hadde kveldens mest orginale antrekk under MVMA i 2010. Foto: Scanpix.
KJØTTKJOLE: Lady Gaga hadde kveldens mest orginale antrekk under MVMA i 2010. Foto: Scanpix.

Slangelek

Britney hadde bestemt seg for å henvende seg til et mer voksent publikum i  Det gjorde hun med slangelek og sangen «I'm a Slave 4 U» i 2001 under MVMA-showet.

Kjøttkledd fra topp til tå

Lady Gaga ble i 2010 kritisert av dyrevernorganisasjonen PETA for å ha stilt opp på forsiden av japanske Vogue i en kjøttbikini.

Men superstjernen så ikke ut til å bry seg nevneverdig om kritikken fra dyrevernsorganisasjonen. Under MTV Video Music Awards i 2010. Med et kjøttstykke til hatt, hyssingsnørte kjøttsko, kjøttveske, og flagrende kjøttfrynser hengende nedover bena var det liten tvil om at hun ville gjenta looken fra Japanske Vogues forside.