Hvordan skal man kunne selge så mange biler uten å ta
internett i bruk? Foto: Barnfinds.com
Hvordan skal man kunne selge så mange biler uten å ta internett i bruk? Foto: Barnfinds.com

Skal selge bilsamling - men tør ikke å bruke internett

Selgeren stoler nemlig ikke på datamaskiner ....

annonse

I North Caroline, USA står det tydeligvis mye rart gjemt unna i låver og uthus.

En kar som kaller seg Alan F- og er litt mer på hugget etter låvefunn enn gjennomsnittet – har igjen oppdaget en bortgjemt bilsamling, skriver Barnfinds.com.

Dette er låve-funnet alle drømmer om

Villig til å selge, men ikke via nettet

Det å la en bilsamlingen gå - det sitter langt inne for veldig mange. Men her er det altså en samler som har kommet til at tiden er inne for å selge unna. Alle bilene du ser på disse bildene kan nemlig eieren tenke seg å bli kvitt.

Da Alan hørte dette, tilbød han øyeblikkelig eieren av samlingen hjelp til å legge ut samlingen på den amerikanske auksjonssiden ebay. Det er liksom den som gjelder for salg som dette i USA.

Stoler ikke på datamaskiner ...

Mange av bilene skal være i god stand og har blitt lagret innendørs
og luftig. Foto: Barnfinds.com
Mange av bilene skal være i god stand og har blitt lagret innendørs og luftig. Foto: Barnfinds.com

Men det er ett problem: Selgeren stoler ikke på datamaskiner og vil derfor ikke ta internett i bruk for dette. Og da blir det straks verre. Mye verre.

Men slik er det. Bilsamlingen annonseres derfor lokalt. Selgeren håper allikevel at alle bilene skal få et godt, nytt hjem.

- Det ville gjøre meg vondt om noen av bilene, eller delene jeg har samlet,  ender opp som skrap, sa selgeren til Alan.

Men det er kanskje nettopp det som kan komme til å skje når selgeren ikke tar sjansen på å spre «det glade budskap» på internett.

Fant bil til 70 millioner – hos høgger'n!

Blandet drops

Bilsamlingen inneholder litt av alt, men mangler de virkelig sjeldne godbitene og de rå muskelbilene ned stor «M» - eller sportsbilene som gjerne trigger folk litt ekstra.

På den annen side  ser det heldigvis ut som om eieren har klart å ta godt vare på de fleste av bilene sine og at han har lagret dem tørt, godt og samtidig luftig. Vi har sett eksempler nok på det motsatte tidligere.

Og det finnes absolutt noen godbiter her også. Vi kan blant annet nevne en ganske uvanlig Oldsmobile Starfire, det finnes en hvit Ford Mustang, en Plymouth Barracuda og en Triumph Spitfire med verdens største støtfangerhorn for å imøtekomme strenge, amerikanske krav til kollisjonssikkerhet.

Denne bilen sto ute og rustet i 41 år

De fleste i god stand

Ikke bare amerikansk. Her står en Triumph Spitfire. Foto: Barnfinds.com
Ikke bare amerikansk. Her står en Triumph Spitfire. Foto: Barnfinds.com

Mange av bilen skal være i god stand, mens noen er rene delebiler. Det gjelder først og fremst de bilene som har stått ute. 

Selgeren skal også ønsker å selge hele samlingen under ett, og ikke dele den opp. Men det kan nok i dette tilfellet bli vanskelig, uten at prisen for det hele blir svært lav.

- Nå virker det heldigvis som om selgeren har et edruelig forhold til verdien på samlingen, forteller Alan til Barnfinds.com

 

En av verdens mest verdifulle biler funnet under skrothaug!

Noen av bilene har blitt lagret utendørs og må betegnes som
delebiler. Foto: Barnfinds.com
Noen av bilene har blitt lagret utendørs og må betegnes som delebiler. Foto: Barnfinds.com
Laster inn forumet...