Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Se Everton-Arsenal lørdag 18.30 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Arsenal sikret seg i mai et etterlengtet trofé, da FA-cupen ble med hjem til Emirates etter en dramatisk finale mot Hull.

Les også: Høydramatisk Arsenal-comeback endte trofétørken

Aaron Ramsey ble matchvinner med sin scoring i ekstraomgangene, og forut for helgens Premier League-runde møtte TV 2 Sporten Arsenal-stjernen.

– Forrige sesong hadde vi en stor sesong da vi vant FA-cupen, og nå som vi har hatt den suksessen vil vi bygge på det. Vi har kjøpt inn noen kvalitetsspillere og vi føler at troppen er sterkere enn den var forrige sesong. Forhåpentligvis blir vi enda mer suksessfulle og vinner enda flere ting, sier waliseren.

Se intervjuet i vinduet øverst!

Les også: Arsenal-stjernens trøblete karriere: – Har vært en tøff tid

– Vi må bli bedre på bortebane mot de største lagene
Ramsey, som forrige sesong fikk sitt definitive gjennombrudd for Arsène Wengers lag, poengterer viktigheten av å endelig sikre seg et trofé igjen.

– Det var stort for oss å vinne den, og etter å ha gått så langt uten å vinne et trofé var det viktig å gjøre det. Følelsen vi fikk etter FA-cupen var spesiell, og vi vil definitivt ha mer av det.

– Hvordan bli bedre?

– Vi må bli bedre på bortebane mot de største lagene. Vi møter Everton i helgen, og der tapte vi i fjor, så vi vil bli bedre enn det og få med oss et resultat. Det er alltid en utfordring å gå ut på en fotballbane og prestere så godt man kan. Forhåpentligvis kan både jeg og laget få til noe spesielt igjen også i år, sier han.

Les også: Arsenal-sensasjonen angrer ikke på Manchester United-nei

Har sett opp til Gerrard og Lampard
Ramsey ble matchvinner igjen i ligastarten mot Crystal Palaace forrige helg, scoret ti ligamål for Arsenal forrige sesong, og har i en alder av 23 år allerede 18 ligamål i Premier League som midtbanespiller.

– Du har scoret ti mål på et tidligere stadie enn Steven Gerrard og Frank Lampard. Hvor ser du deg selv om ti år fra nå?

– De har vært store spillere i mange år og scoret mange mål, mange viktige mål i store kamper, og de har hatt store karrièrer. Jeg har definitivt sett opp til dem, og forhåpentligvis kan jeg klare noe i nærheten av det, sier han.

Det virker i hvert fall som om Ramsey er i ferd med å riste av seg skadeproblemene, og Arsenal har denne sesongen fått inn en ny fysisk trener i Shad Forsythe. Han har blant annet har vært med det tyske landslaget. Mange mener nettopp han kan være sommerens viktigste signering for en klubb som har slitt mye med skader.

– Kanskje. Men skader skjer, og alle kan ikke unngås, men Shad har kommet inn for å følge opp spillere individuelt og for å gi dem den belastningen de trenger i løpet av uken. Forhåpentligvis blir det en signering som vil vise seg å være godt verdt, sier Arsenal-stjernen.

Se ukens intervju i vinduet øverst!