NYE MEDLEMMER:  I tillegg til de faste medlemmene Else Kåss Furuseth, John Brungot og Sigrid Bonde Tusvik blir også komikerne Anders Nilsen og Mikkel Niva med i Torsdag kveld fra Nydalen denne høsten.
NYE MEDLEMMER:  I tillegg til de faste medlemmene Else Kåss Furuseth, John Brungot og Sigrid Bonde Tusvik blir også komikerne Anders Nilsen og Mikkel Niva med i Torsdag kveld fra Nydalen denne høsten.

«Torsdag kveld fra Nydalen» er tilbake med to nye ansikter

– For første gang i livet mitt kommer jeg til å ha en jobb jeg virkelig vil ha. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag 11. september har «Torsdag kveld fra Nydalen» premiere på sin ellevte sesong av serien. 

I tillegg til de faste medlemmene, Else Kåss Furuseth, John Brungot og Sigrid Bonde Tusvik blir det også to nye ansikter å se. 

Spiller på rødt hår 

Anders Nilsen og Mikkel Niva er de to ny komikerne som dukker opp på skjermen i høst. 

– Jeg tenker John Brungot kan gjerne fortsette med å være naken så kan jeg heller spille på at jeg har rødt hår, sier nykomlingen Mikkel. 

Møt «Torsdag kveld fra Nydalen» i vår direktesending fra den røde løperen til høstlanseringsfesten kl. 19:15 tirsdag.

Allerede før sommeren har Mikkel vært med i en av sendingene til «Torsdag kveld fra Nydalen». Dette gav mersmak.

– Det er en utrolig fin gjeng, og jeg gleder med til å jobbe med ringrever som Else, Sigrid og John, i tillegg til min nye kollega Anders. Jeg kjenner ingen av dem fra før, så dette skal bli spennende, sier han.

Han har tidligere erfaring fra Det Andre Teateret, som er et teater hvor man spiller uten manus. Han er dermed en improvisatør, komiker og skuespiller. Mikkel har også jobbet for NRK både i radio og på TV. Nå er han helt sikker på at han kommer til å lære mye nytt under produksjonen i høst. 

– Jeg trenger å finne min form og karakter på TV, så nå vil nok både konseptet og mine nye kolleger være med å forme min identitet. Hvilke roller jeg skal ha er ikke klart enda, men jeg er sikker på at jeg blir bedt om å spille på at jeg har rødt hår, sier Mikkel.

Gleder seg til jobb

Anders Nilsen, komiker, artist, produsent og låtskriver, er også ny i humorprogrammet. Anders har i sommer hatt sommerhiten «Salsa Tequila» som har surret og gått på radio og TV.

Nå setter han stor pris på å få kunne vist seg frem som komiker i Torsdag kveld fra Nydalen.

– Med min bakgrunn hovedsaklig fra sosiale medier og Internett, er dette det perfekte formatet for meg hvor jeg tror jeg kan få utfolde meg mer enn noe annet sted.

Siden formatet er så åpent setter han stor pris på å kunne få utfolde seg med opptak på location, musikkvideoer og live sketsjer i «Torsdag Kveld fra Nydalen»

– Forventningene jeg har til programmet er at jeg for første gang i livet mitt kommer til å ha en jobb jeg virkelig vil ha. Jeg gleder meg til å dra til hver dag, sier han. 

Som å pusse opp bad

John Brungot har allerede vært med i Torsdag kveld siden sesong fire. Veteranen gleder seg til å jobbe med både gamle og nye kolleger.

– Det er alltid stas å få noen nye komikere inn i konseptet. De kan tilføre sin type humor og det endrer struktur og tilfører nye ideer og humor.

Han avslører at konseptet beholder sin kjente småfrekke humorstil, men i tillegg skal de også «pusse opp» litt.

– Se på det som oppussingen av et bad. Vi beholder toalett og dusj, men får inn nye fliser og varmt vann. Jeg har forstått at Mikkel vil jeg skal være naken så han slipper i høst, men alle må være naken etterhvert. Mulig vi døper hele konseptet til «Torsdag kveld naken fra Nydalen», sier Brungot.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere på TV 2, torsdag 11 september!