LYKKELIGE:  Alex Lanchester og Tucker Blandford poserer sammen på Connecticut University bare måneder før de skulle gifte seg. Foto: SWNS
LYKKELIGE:  Alex Lanchester og Tucker Blandford poserer sammen på Connecticut University bare måneder før de skulle gifte seg. Foto: SWNS

Bare to dager før bryllupet fikk bruden sjokktelefonen

Tucker Blandford (23) lot som om han døde for å slippe unna sitt eget bryllup. Slik ble han avslørt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Alex, dette er er Tuckers pappa. Det er vanskelig å si dette, men Tucker har gått bort».

FORLOVET: Tucker og Alex tok en 'selfie' like etter at de ble kjærester i 2012. Foto: SWNS
FORLOVET: Tucker og Alex tok en 'selfie' like etter at de ble kjærester i 2012. Foto: SWNS

Engelske Alex Lanchester (23) knakk sammen da hun fikk telefonen som skulle snu opp ned på livet hennes.

Det var bare to dager til hun og den amerikanske forloveden Tucker Blandford (23) skulle gifte seg i den amerikanske delstaten Connecticut.

Alex, som studerte i Connecticut, var hjemme en tur i Sutton Coldfield i England da hun mottok den tragiske nyheten.

Brudekjolen var klar, festlokalet var booket og bryllupsmenyen var endelig kommet i orden. Men så fikk hun beskjed om at forloveden var død.

Så ringte hun moren ...

Alex var overbevist om at det var Tuckers pappa som kom med de tragiske nyhetene. 

Stemmen i andre enden av røret fortalte at forloveden hennes lenge hadde vært deprimert, og at han hadde begått selvmord.

– Han forklarte at de hadde forsøkt å sende Tucker til en psykiatrisk institusjon, men at det var for sent. Jeg klarte ikke å puste. Det var helt forferdelig, sier Alex til The Mirror.

Hun forteller at hun aldri hadde merket noe til at forloveden var deprimert eller suicidal. 

Etter tre fryktelige dager, ringte Alex til Tuckers mor for å høre mer om dødsfallet. Tuckers mor skjønte imidlertid ikke hva Alex pratet om, for Tucker var i levende live.

Det tok ikke mange minuttene før Alex skjønte at det hun trodde var Tuckers sørgende far i telefonen, faktisk hadde vært Tucker selv som ringte.

– Moren sa videre at Tucker hadde det helt fint, men at hun trodde at vi hadde gjort det slutt. Hun hadde aldri hørt om noe bryllup, forteller Alex. 

Angre-SMS

Hun forteller at hun var i en sjokklignende tilstand da hun dager senere fikk en SMS fra Tucker, som innrømmet at han løy for å slippe unna bryllupet. Deretter skrev han at han ikke ønsket mer kontakt.

– Jeg er et forferdelig, avskyelig menneske. Jeg burde ikke ha fortalt henne at jeg var død, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Alex er ei fantastisk jente, men jeg ble redd og ville ut av forholdet. Det gikk ekstremt fort, og det var vanskelig at vi var i hvert vårt land, forklarer Tucker selv til Daily Mail. 

– Alt jeg gjorde var å elske ham. Etter dette er jeg usikker på om jeg kan klare å elske en mann igjen, sier Alex.