SOM EN PÅFUGL: Den blå kjolen til Heidi Klum stjal blikk fra alle på den røde løperen. Foto: Scanpix.
SOM EN PÅFUGL: Den blå kjolen til Heidi Klum stjal blikk fra alle på den røde løperen. Foto: Scanpix.

Heidi Klum stjal showet under Emmy Awards

I helgen var det duket for TV-fest i Hollywood, og firebarnsmoren strålte på den røde løperen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld amerikansk tid var det klart for første del av den årlige Emmy-prisutdelingen i Los Angeles. På Creative Arts Emmy Awards blir USAs TV-produksjon hyllet, og både regissører, produsenter og skuespillere dukket opp.

Hovedprisutdelingen er ikke før om litt over en uke, men Hollywoods heiteste kjendiser var samlet på den røde løperen utenfor Nokia Theatre i filmbyen før utdelingen av flere tekniske og kreative priser skulle deles ut.

Stjal oppmerksomheten

En som tok pusten fra alle i sin blå kreasjon, var 41 år gamle Heidi Klum. Hun hadde på seg et blikkfang av en kjole da hun ankom festen, og er vant til å fange folks oppmerksomhet da hun jobber som modell og programleder.

Designer fra eget show

Den tyske blondinen holdt tilbehøret enkelt til den blå kjolen. Designeren ved navn Sean Kelly er deltaker på TV-programmet «Project Runway», hvor Heidi selv er programleder. Heidi sørget for å takke Kelly på sosiale medier ved å legge ut bilder av kjolen for kvelden.

Som en påfugl

Kjolen var i og for seg enkel, med små silketråder langs kroppen. Men når Heidi svingte seg rundt, formet kjolen seg som en påfugl!