Få PL-studio hjem til deg

Les hva du må gjøre her. 

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Vil du ha en Premier League-sending fra din TV-stue? I høst kan du få TV 2-profilene på besøk til stedet der kameratgjengen din møtes for å se engelsk fotball.

Få med deg promoen for Jakten på et PL-studio i videovinduet over.

- Vi har startet jakten på et Premier League-studio, og vi skal finne det. En mandag i høst tar vi med oss eksperter og teknikk og lager sending fra et fjøs, en garasje eller et bedehus der folk samles for å se Premier League-sendingene våre. Vi trenger filmklipp fra seerne våre tatt på kampdager der de samles. Ut fra de innsendte klippene velger vi hvor vi sender fra, sier TV 2s Premier League-anker Jan Henrik Børslid.

Slik gjør du: 

Filmklippene må legges inn på Facebook-siden til TV 2 Sporten og de bør ikke være lenger enn ett minutt. De kan også legges ut på Instagram. Der bruker merker du videoen med #2pl og/eller tagger @2sporten (Men husk at du må ha åpen profil for at vi skal kunne se videoene).

Eventuelt kan du sende ditt bidrag til sport-dittstudio@tv2.no.

I sendingene rundt kampene på TV 2 Sport Premium vil Børslid og gjestene i studio vise frem de beste filmklippene fra seerne etter hvert som de kommer inn.

- Vi har en berettiget mistanke om at det er mye lidenskap og galskap i sving på Premier League-kampdager fra Hammerfest i nord til Lindesnes i sør. Det vil vi vise frem, sier Børslid.

Oppskriften er enkel: Samle sammen fotballgjengen. Skru på TV 2 Sport Premium. Se kampen – og film underveis. Så poster du det på TV 2 Sporten-siden på Facebook eller på Instagram. Vis frem galskapen, så kommer kanskje TV 2 Premier League til et fjøs nær deg.