Her tryner 90-tallsidolet så det synger på «Allsang»

Meja falt i trappen foran TV-kameraene og publikummet. Se klippet du ikke får se på TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Svenske Meja (45) danket ut verdensstjerner som Madonna og Celine Dion fra hitlistene med den populære låten «All 'Bout The Money» på 1990-tallet.

Under sesongens aller siste «Allsang på grensen» er hun tilbake for å opptre med hitlåten - 16 år etter at den gikk som en farsott gjennom verdens stereoanlegg.

Sklir i trappen

Men under fremføringen går det forferdelig galt. På vei ned fra scenen går 90-tallsstjernen skikkelig på trynet i trappen.

– Armen min har hovnet skikkelig opp, og den kommer til å ha regnbuens farger hvert øyeblikk. Det kunne gått så mye verre. Men som man sier: «shit happens». Du må bare le av det, sier Meja til TV 2.

Se fallet i videovinduet over. Meja tillater at TV 2 viser klippet.

– Tar det med et smil

TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl så det hele fra sidelinjen, og forteller at det ikke så spesielt godt ut.

– Like før Meja gikk på scenen regnet det voldsomt, og det var derfor vått i trappa fra scenen og ned mot publikum. Meja falt desverre i trappa. Hun slo seg, men ikke verre en at hun tok det hele med et stort smil og etter en kort pause spilte vi inn låta hennes på nytt. Vi snakket med Meja i natt og hun er i godt humør - dog noe forslått, forteller han.

Jobber med musikk

Meja ga også ut låten «Private Emotions» med Ricky Martin i 1998. Dette økte kjendisstatusen ytterligere,og siden gjorde hun suksess i både USA og Japan.

Selv om hun forsvant fra medienes søkelys etter dette, fortsatte hun å lage musikk.

– Jeg slapp singelen «Blame it on the Shadows» i fjor, og kommer med en ny EP som heter «Stroboscope Sky» til høsten, sier Meja.

«Allsang på grensen» med blant annet Limahl, Marcus og Martinius, Meja og Finn Kalvik ser du på TV 2 i kveld kl. 20.00.

Se Meja fremføre hitlåta «All 'Bout The Money» i sin helhet her: