NEST SISTE SESONG: Zlatan Ibrahimovic nærmer seg karriereslutt. AFP PHOTO / CARLO HERMANN
NEST SISTE SESONG: Zlatan Ibrahimovic nærmer seg karriereslutt. AFP PHOTO / CARLO HERMANN

Zlatan gir seg trolig i 2016

Zlatan Ibrahimovic føler han har oppnådd alt han ville i karrieren.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Storscoreren Zlatan Ibrahimovic tviler på at han fortsetter fotballkarrieren på toppnivå etter at hans nåværende kontrakt går ut om to år.

Den svenske stjernespissens kontrakt med franske Paris Saint-Germain utløper etter 2015/16-sesongen. Zlatan fyller 33 år 3. oktober.

– Jeg har en kontrakt til 2016. Neste sesong blir jeg 34 år, og jeg ser ikke at jeg fortsetter å spille på toppnivå etter det. Så trolig er svaret ja på det spørsmålet, forteller Ibrahimovic til ESPN.

Han har hatt en innholdsrik karriere med spill i storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og PSG. Svensken har tatt seriegull med samtlige seks klubber. 

De to siste sesongene har han hjulpet Paris Saint-Germain til fransk seriegull. Klubben har også ambisjoner i mesterligaen. Ibrahimovic tror laget er bra nok til å kjempe om tittelen, men han føler seg ikke besatt av å vinne mesterligaen.

– Hvis det blir en besettelse for deg, så føles det ikke som du har lyktes med det du ønsket å gjøre i karrieren din. Jeg har oppnådd 100 prosent av det jeg ville i karrieren min, sier Zlatan. (©NTB)