Sjekk Gamstens frekke håndbevegelse

Viste Rosenborg-supporterne at han plukket opp enkelte ting fra britiske tribuner.

At supporterklubben Kjernen skriker ut «Dommer'n e fra Molde» burde ikke lenger overraske norske fotballsupportere. Mer overraskende er det at det i dag var Morten Gamst Pedersen som dro i gang disse strofene mot Start på Lerkendal.

– Å, gjorde jeg det? Ja, det var vel egentlig den vi fikk best respons på i første omgang. Men det er bare morsomt det, sier Morten Gamst Pedersen.

I sine skadefravær valgte både han og kaptein Tore Reginiussen å stille seg med Kjernen i kveldens 3-2-seier. Fra sin plass som forsanger viste Morten Gamst Pedersen at han har plukket opp en del ting fra engelske tribuner. Blant annet en frekk håndbevegelse.

– Hehe, ja, vi må ha med litt sånt også. Jeg har både vært på og sett en del kamper, men jeg merket meg at det ikke var alle som var med på den her, sier Gamsten og sikter til at han prøvde å lære opp Kjernen-publikummet.

Vil ha flere syngende supportere
Egentlig skulle RBK-duoen bare stå med Kjernen de første 45 minuttene, men trivselen i solskinnet på Lerkendal var så stor at de like godt sto der hele kampen.

– Det var fantastisk morsomt. Jeg tror vi har sunget oss hes begge to og jeg tror jeg aldri før har vært så svett før. Det var hardt, men det var faktisk skikkelig, skikkelig artig, sier Tore Reginiussen.

Trivdes gjorde også Morten Gamst Pedersen - som gjerne hadde sett for seg enda flere syngende supportere på norske arenaer.

– Jeg ble virkelig revet med der oppe. På «Bilde Tå'n Ivers» hadde jeg gåsehud! Det var rett og slett jævlig morsomt. Folket der oppe viser følelser og viser at de bryr seg. Det er noe vi i Norge kanskje kan bli flinkere til. I Norge sitter vi gjerne stille og klapper. Jeg skulle gjerne sett at flere rev seg løs. For det er ikke noe moteshow vi driver med - det er fotball, sier Morten Gamst Pedersen.