TREKLØVER: Fra venstre; fjorårets vinner Karn Kjerstad, programleder Caroline Berg Eriksen og stylist Espen Hilton under innspilling av «Det Nye-jenta».
TREKLØVER: Fra venstre; fjorårets vinner Karn Kjerstad, programleder Caroline Berg Eriksen og stylist Espen Hilton under innspilling av «Det Nye-jenta».

Fotballfrue blir programleder i «Det Nye-jenta»

Caroline Berg-Eriksen sjonglerer denne høsten mellom dans, blogg, mammalivet og den nye programlederrollen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Fotballfrue», Caroline Berg-Eriksen tar over for Mari Midtstigen som «Det Nye-jenta»-programleder.

I tillegg blir hun også dommer i programmet, sammen med fjorårets «Det Nye-jenta» vinner Karn Kjerstad, og Espen Hilton. 

TV 2 er svært glade for å ha fått henne inn i kanalen.

– Etter at Mari sluttet måtte vi finne en erstatter. Vi er veldig glade for at Caroline takket ja til å tre inn i denne rollen. Hun er varm, naturlig og flink på skjermen, og vi er svært fornøyd med løsningen, sier programredaktør Kari Hansmark.

Høyt tempo

I tillegg til innspillingene av «Det Nye-jenta» er hun også deltaker i «Skal vi danse» denne høsten. Dessuten driver hun fotballfrue-bloggen og er mor til Nelia (9 mnd). 

- Jeg merker allerede nå at det er en utfordring med dans, programleder-rollen og bloggen, samtidig som jeg selvsagt ønsker mest mulig tid med Nelia og familien. Men det er bare for en kort tid at det skjer veldig mye på en gang, og jeg syns dette var en kjempefin mulighet for meg. Jeg koser meg veldig sammen med kollegene mine i «Det Nye-jenta» og gleder meg til å ta fatt på dette, sier den travle småbarnsmoren. 

Søker etter tøffe jenter

Deler av «Det Nye-jenta»-innspillingen er allerede unnagjort. Etter fire auditioner i tre byer har de tre dommerne plukket ut åtte jenter. Disse åtte jentene skal nå kjempe om å bli Det Nye-jenta 2014. Det er Caroline som skal gi de oppgavene de må løse for å komme videre i konkurransen, og Caroline som må fortelle dem hvem som skal gå ut.

– Jeg ser etter en som har motesans og sterk personlighet. En som er inkluderende, jeg er veldig opptatt av at det skal være en snill og omsorgsfull jente, samtidig som hun kan vise at hun har bein i nesa, tilføyer hun. 

Sesong 2 av «Det Nye-jenta», har premiere på TV 2 Bliss, 18. august.