Derfor ble Zahid Ali skuffet over dansepartneren sin i «Skal vi danse»

Her er alle høstens «Skal vi danse»-par. Se bildene! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle de tolv «Skal vi danse»-deltakerne har nå fått tildelt sin dansepartner for sesongen.

Komiker og skuespiller Zahid Ali, er svært fornøyd med dansepartneren sin Alexandra Kakurina. Etter første danseøkt kan han avsløre at hun er ganske streng, likevel synes han bare det er positivt. 

– Som hun sa selv, så er det jo et TV-program som begynner om to uker. Så hun må bare være streng. Det har jeg godtatt, sier han etter deres første trening.

SPENT: Zahid Ali er en av tolv deltakere i «Skal vi danse» i år.
SPENT: Zahid Ali er en av tolv deltakere i «Skal vi danse» i år.

Fin i shorts 

Komikeren kan bekrefte at den etablerte danseren er veldig flink til å lære bort. Men når det gjelder utseendet ble han likevel litt skuffet. 

– Hun er fin å se på i stram shorts. Mitt utgangspunkt var å ønske en stygg dansepartner. Det ødelegger bare fokuset mitt. Det gjelder også når jeg er på jobb. Jeg bør bare omgi meg med stygge mennesker ellers forsvinner fokuset, tilføyer han. 

Alt i alt er han likevel glad for både danseøkt og partner. 

– Det gikk overraskende bra selv om det var litt rotete i starten. Det tok litt tid å lande da jeg kom hjem for det var så mange nye inntrykk, sier Zahid som ikke har sett en eneste episode av «Skal vi danse» før. 

Trodde han drømte

Barne-TV onkel Kash King, er også strålende fornøyd med første dag på parketten med sin nye dansepartner Marianne Sandaker.  

– Hun er enestående. Det var hun jeg håpet jeg skulle få. Jeg trodde ikke det var virkelig, sier han. 

At første dansetime var hard legger han ikke skjul på. Likevel har han lært masse på tre timer.

– Jeg ble så glad for at det kanskje er mulig å bli en god danser. Jeg gleder meg skikkelig mye, tilføyer den danseglade programlederen. 

I motsetning til Zahids dansepartner synes han ikke Marianne var så streng. 

– Hun var ikke streng, men hun var presis, men hun jobbet på en måte som funket. Jeg prøvde ikke å tulle, jeg tok det seriøst. Det var skikkelig hardt, jeg ble svett. Dette er gøy! avslutter han spent.