BLIR IKKE VIST I NORGE LIKEVEL: Ronny Deilas menn må hente inn 1-4 fra første kamp i Polen. Den kampen får dessverre ingen land i verden vise på TV eller nett.
BLIR IKKE VIST I NORGE LIKEVEL: Ronny Deilas menn må hente inn 1-4 fra første kamp i Polen. Den kampen får dessverre ingen land i verden vise på TV eller nett.

TV 2 nektes å sende den norske trenerduellen

Returoppgjøret i Mesterliga-kvalifiseringen blir ikke å se på tv noe sted i verden.

Vi følger kampen med livechat og tekstoppdaterering direkte fra Edinburgh fra kl. 20.40!

TV 2 beklager å meddele at problemer knyttet til rettighetssalg gjør at TV 2 Sportskanalen og Sumo likevel ikke får sende kveldens mesterligakvalifisering mellom Celtic og Legia Warszawa.

Den norske trenerduellen mellom Ronny Deila og Henning Berg blir ikke å se på tv noe sted i verden fordi Celtic nekter å la kampen bli sendt internasjonalt.

– Etter mange runder de siste dagene er det nå avgjort at Celtic ikke vil ha denne kampen vist på TV i noe land i verden. TV 2 hadde en bekreftet avtale med et agentselskap for rettighetene til denne kampen. En avtale det nå viser seg at skottene har trukket seg ifra, sier rettighetssjef i TV 2 Sporten, Bjørn Taalesen.

Celtics bekymring for TV-dekningen av denne kampen er knyttet til publikumsinntektene klubben har beregnet for kveldens returoppgjør. På grunn av Samveldelekene i Skottland måtte Celtic flytte sin e-cupkamp til nabobyen Edinburgh. Etter sjokktapet 1-4 i Polen i det første oppgjøret er det stor bekymring i Celtic for at mange tilskuere derfor dropper å reise de åtte-ni milene til Edinburgh i kveld.

Dersom det finnes live TV-signaler internasjonalt mener klubben mulighetene er store for at flere puber i Glasgow vil ta ned dette TV-signalet ulovlig. Noe som igjen ville føre til at mange fans dermed ikke tar turen til Edinburgh.

Derfor får heller ikke polsk TV vise kveldens kamp.

– Alle våre bestrebelser på å overbevise Celtic-ledelsen om at signalene fra TV 2s sportskanal ville være blokkert for visning i Glasgow førte dessverre ikke fram. Vi kan bare beklage dette og håpe at de som hadde lyst på å se Deila mot Berg i kveld forstår at det er lite TV 2 kan gjøre i situasjonen som er oppstått, sier Taalesen.