Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg forventet ikke at den skulle bli så populær. Jeg syntes at den var kjedelig. Jeg lo da faren min sa: «Du får kanskje én million visninger!».

Det sier filmskaperen «Bito» til TV 2.

Hawaii-mannen, som bare vil bli kjent under kunstnernavnet sitt, står bak YouTube-suksessen «GoPro - Full wash cycle in a dishwasher».

Videoen, som du ser øverst i saken, er sett utrolige 5,7 millioner ganger på YouTube. Det hadde Bito ikke forventet, med tanke på at videoen bare viser hva som skjer på innsiden av en oppvaskmaskin. 

Seertallene eksploderte

«Alltid hatt lyst til å se hva som skjer inni oppvaskmaskinen min når jeg lukker døra,» starter Bito videobeskrivelsen.

Etter at en rekke amerikanske medier i sommer omtalte videoen, som ble lastet opp på YouTube i april 2013, eksploderte seertallene. 

«Hva?! Er det ikke små menn som jobber inni oppvaskmaskinen», kommenterer en av de mange seerne på YouTube.

«Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid lurt på akkurat dette», skriver en annen.

«Endelig fikk jeg svaret på noe så banalt som hva som skjer på innsiden av en oppvaskmaskin. Hvordan lagde du den?», kommenterer og spør en tredje. 

Kortene tett til brystet

Bito holder kortene tett til brystet, og vil ikke avsløre nøyaktig hvordan han lagde videoen.

– Jeg vil ikke avsløre hvordan jeg lagde filmen, men jeg kan si at jeg brukte en GoPro Hero3 Black Edition som kona kjøpte til meg i bursdagsgave. Oppvaskmaskiner kommer gjerne opp i 50 grader på innsiden, og en GoPro har en varmebeskyttelse som ikke tåler så mye, sier han til TV 2.

Bito sier at han nyter suksessen, og at han kommer til å forsette å lage filmer som fascinerer. 

– Jeg vokste opp under enkle kår. Bestefaren min følte at det var viktig å holde oss ydmyke og huske hvem vi er uten å ha noe, avslutter han. 

Siste nytt: