Snoop Dogg ga full blås på Nesodden-nachspiel

Etter konserten i Oslo Spektrum søndag kveld, dro hip hop-legenden Snoop Dogg videre over Oslofjorden og holdt nachspiel. Se video fra nachspielet her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hundrevis av fans trosset regnværet som skylte ned over Oslofjorden natt til mandag, og ble med Snoop Dogg på nachspiel på utestedet «Signalen» ytterst på Nesodden. 

Se video overst i saken. TV 2 var invitert eksklusivt med på Snoop Dogg-nachspielet på Nesodden.

Snoop Dogg holdt søndag kveld konsert i Oslo Spektrum hvor han i etterkant ikke fikk de høyeste terningskastene: Dagbladet og VG ga terningkast 2 og Aftenposten endte på 3.

De rundt 700 menneskene som hadde tatt turen til Nesodden for å feste med hip hop-legenden virket svært fornøyde over å få feste med Snoop Dogg som DJ.

Godt blåst

Snoop Dogg ankom «Signalen» på Nesodden litt etter midnatt i en svart Mercedes. Der gikk han rett opp på utescenen til stor jubel fra fansen. 

– Er dere klare til å feste?, ropte Snoop ut til publikum og tok seg et godt drag av en joint.

Det er godt kjent at artisten liker å ta seg en blås, og det la han heller ikke skjul på.

MYE RØYK: Hip hop-legenden mikset musikk og røkte marihuana på scenen. Artisten har aldri lagt skul på at han er glad i en blås. Foto: TV 2.
MYE RØYK: Hip hop-legenden mikset musikk og røkte marihuana på scenen. Artisten har aldri lagt skul på at han er glad i en blås. Foto: TV 2.

Kastet ut joints til publikum

Han sørget i tillegg for at publikum skulle få ta del i gleden: Både shots og marihuana-sigaretter ble delt ut til publikum. 

– Jeg elsker dere, sa Snoop Dogg, og spilte flere listeslagere fra sine egne og andre artisters utgivelser. 

Etter en times tid sluttet også regnet å hølje ned. 

EKSKLUSIVT: Eierne av Signalen var veldig fornøyde med det eksklusive besøket. Fra venstre: Lise Lindberg, Snoop Dogg og Dick jensen.
EKSKLUSIVT: Eierne av Signalen var veldig fornøyde med det eksklusive besøket. Fra venstre: Lise Lindberg, Snoop Dogg og Dick jensen.

Må klype seg i armen

Før Snoop Dogg gikk på, var det Nesoddjenta Elisabeth Laren alias DJ Liz, som sammen sine DJ-jenter i «ohMama! Crew» varmet opp publikumet på «Signalen».

Jentene var euforiske over å få varme opp for selveste hip hop-kongen.

– Det er helt sykt! Snoop Dogg syntes vi passet perfekt, så da fikk vi lov til å varme opp for ham. Vi klyper oss fortsatt i armen, sa en veldig fornøyd Elisabeth Larsen til TV 2.

Naboklager fra andre siden av fjorden

Snoop Dogg skulle etter planen spille helt til klokken 03.00, men like etter klokken 02.00, måtte politiet bryte opp, etter å ha fått naboklager på musikken helt fra andre siden av fjorden.

Snoop Dogg med følget forsvant da rett inn i sine svarte biler og kjørte avgårde. 

Eier av «Signalen», Dick Jensen, hadde stelt istand back stage-rom med diverse drikkevarer og tapas, men det ble altså stående urørt.

– Jeg er godt fornøyd, selv om vi holdt på å regne bort en liten stund her. Publikum var rolige, og kun to personer fikk seg en liten trøkk, sa Jensen etter nachspielet til TV 2.

Kanskje kan all den søte røyken som lå som et teppe over publikum ha noe med den glade og rolige stemningen å gjøre.