KAN FORSVINNE ETTER EN SESONG: Radamel Falcao har kun spilt ett år i Monaco. Det kan bli med det. Foto: Valery Hache/AFP Photo
KAN FORSVINNE ETTER EN SESONG: Radamel Falcao har kun spilt ett år i Monaco. Det kan bli med det. Foto: Valery Hache/AFP Photo

Fotballrykter: – Falcaos Instagram-konto avslører ny arbeidsgiver

... og Sami Khedira kan allikevel bli Arsenal-spiller. Dette er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotball-Europa skal snart inn i den siste måneden der det er mulig å sikre seg spillere for høsten 2014, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Radamel Falcao har begynt å følge Gareth Bale, Isco og Sami KhediraInstagram. Kanskje er han interessert i hva de driver med, eller kanskje er han på vei til Real Madrid? Det sistnevnte velger i hvert fall avisen AS å tro på. Eller kanskje er det de tre andre som er på vei til Falcaos Monaco?

Den argentinske backen Marcos Rojo kan være på vei til Premier League, og lenge så det ut til at Southampton ville sikre seg Sporting Lisboa-spilleren. Nå melder dog Express at deres bud på drøyt 110 millioner kroner er for lavt, og dermed er både Manchester UnitedLiverpool og Chelsea plutselig med i kampen om 24-åringen.

En annen VM-stjerne det har vært mye spekulasjoner rundt er Sami Khedira. For noen uker tilbake så det ut til at en overgang til Arsenal var på trappene, og nå skal nye spekulasjoner fra Spania gå på at Real Madrid ønsker å selge i løpet av måneden. Neste sommer kan nemlig tyskeren forlate klubben på en fri overgang, noe Bayern München skal være svært interesserte i å utnytte seg av, og dermed kan allikevel et salg denne sommeren bli aktuelt. På Emirates blir han i så fall den med høyest ukelønn, dersom Mirrors ord om 1,5 millioner i uken er korrekte.

Alexandre Lacazette har vært en av spissene Newcastle har jaktet en stund, men nå ser det ut til at Lyon-spissen i stedet velger å bli i Ligue 1. ifølge Chronicle Live skal i hvert fall angriperen komme til å skrive under ny kontrakt med sin franske arbeidsgiver. Samme nettsted har nå en spørreundersøkelse der de spør hvorvidt Alan Pardew bør hente Loïc Rémy, Lacazette, Danny Ings, Pierre-Emerick Aubameyang eller Jordan Rhodes.

Les også: Ingen Rémy for Liverpool

Atlético Madrid kan komme til å dra på spillertokt i Premier League. Ifølge The Guardian skal de nemlig være etter Javier Hernández, en spiller som ifølge han selv «kun Gud» vet hvor fremtiden til ligger. Daily Star henger seg på, og melder at forrige sesongs La Liga-vinner også vil ha ArsenalSanti Cazorla og ChelseaFernando TorresSamme avis skriver også at Petr Cech kan være på vei til PSG.

Marouane Fellaini ser også ut til å nærme seg en overgang bort fra Premier League, men ifølge Daily Star skal overgangen til Napoli nå stå på hvorvidt de røde får de 180 millioner kronene de ønsker. Belgieren skal være enig med italienerne, men de røde djevlene skal ikke være villig til å la ham gå for småpenger ettersom han kostet over 270 millioner i fjor.

Fabio Borinis overgang fra Liverpool til Sunderland skal være tilbake på forhandlingsbordet. Tidligere i sommer så en 140-millionersovergang ut til å være så å si ferdigforhandlet, før Borini plutselig ble med på de rødes USA-tur. Nå skriver dog Express at Gustavo Poyet og Sunderland på ny er i forhandlinger med spilleren, og at det var en skulderskade som stoppet opp det hele.

Eric Dier kan bli Tottenham-spiller, ifølge The Telegraph. Den engelske U21-landslagsspilleren er i troppen til Sporting Lisboa, men kan være på vei til hovedstaden for rundt 40 millioner kroner. 20-åringen flyttet til Portugal med familien da han var ni år. The Times skriver for øvrig at Spurs også vil komme med et nytt bud på Morgan Schneiderlin.

Les også: – Seks år av en fantastisk reise med Southampton ødelagt på en time!!!