BRÅK: Gjester på en restaurant på ferieøya Ibiza fikk med seg oppstyret rundt Justin Bieber (t.v.) og skuespiller Orlando Bloom. Foto: Ap/Reuters
BRÅK: Gjester på en restaurant på ferieøya Ibiza fikk med seg oppstyret rundt Justin Bieber (t.v.) og skuespiller Orlando Bloom. Foto: Ap/Reuters

Justin Bieber og Orlando Bloom i tidenes pingleslagsmål på Ibiza

Det kan vel knapt kalles en «dogfight» da popstjernen Justin Bieber og skuespiller Orlando Bloom havnet i bråk på en restaurant i Spania. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et slagsmål eller den kleineste «dogfighten» gjennom tidene?

Det er spørsmålet Huffington Post reiser etter at restaurantgjester på den spanske ferieøya Ibiza ble vitne til bråk mellom popstjernen Justin Bieber og skuespiller Orlando Bloom. 

Ifølge vitner startet det hele med at Bloom nektet å hilse på tenåringsidolet, og Bieber slang med leppa om Blooms ekskone Miranda Kerr. 

I starten av videoen kan man høre Bieber rope «What's up, bitch?» etter Orlando Bloom. Det fant ikke Bloom seg i og bråket fortsatte etter hvert utenfor restauranten.

Bakteppet her er at Bieber angivelig ble «veldig godt kjent» med Blooms ekskone under en fest i 2012, skriver TMZ. I tillegg er Bloom gjentatte ganger blitt sett sammen med Biebers ekskjæreste Selena Gomez. 

De to har tydelig ikke skværet opp. Både TMZ og Page Six skriver at bråket fortsatte på utsiden av restauranten hvor Bloom forsøkte å slå til Bieber. Hvorvidt slaget traff er ikke bekreftet.  

Se krangelen i videoen under: