Aksel Hennie ble rørt da Miley Cyrus spilte for ham på fest

Havnet på Hollywood-party med Courtney Love og Miley Cyrus.

Miley Cyrus (21) la ut et bilde av seg selv sammen med Aksel Hennie (38) for en uke siden. I dag var Aksel gjest på «Sommertid» på TV 2 og kunne avsløre historien bak bilde Miley Cyrus la ut på Instagram.

Fest i Hollywood

På bildet som snart har 350.000 likes er Cyrus og Hennie avbildet foran et piano, sammen med regissøren av «Hercules»-filmen, Brett Rattner (45). Aksel og medskuespiller Reece Ritchie (28) bodde hos Rattner i Hollywood.

– Miley Cyrus er en venn av regissøren. Vi kom hjem en kveld og det var masse biler i oppkjørselen. Da vi kom inn satt Courtney Love, Miley Cyrus og en stor gjeng der. Vi ble sittende og spille piano, prate og drikke vin, sier Aksel til Sommertid.

Gråter på opptak 

Aksel er fortsatt i ekstase over møte med superstjernen Miley Cyrus i Hollywood. Han kunne til Sommertid avsløre en stor hemmelighet han har på telefonen sin. Nemlig et opptak fra Cyrus private konsert for den norske filmstjernen.

– Jeg har strengt tatt ikke hørt så mye på Miley Cyrus musikk, annet enn det jeg har hørt på radio. Men makan til talentfull jente. Jeg har på telefonen min opptak av den låta som er neste hit'n hennes, og på det opptaket hører du at jeg snufser. Det var så rørende, og hun er nydelig, sier Aksel til Sommertid.

 

– Dette er en drøm

Aksel Hennie har vært i Hollywood for å promotere den norgesaktuelle filmen «Hercules: The Threcian Wars» der han spiller krigeren Tydeus.

– Det er en drøm. I alle kunstformer og idretter har man eliteserien, og for en skuespiller er dette eliteserien. Mange kjente er med, og jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg fikk være med på denne filmen, avslutter Aksel Hennie til Sommertid.

Premiere

«Hercules: The Thracian Wars» er basert på gresk mytologi. Filmen handler om hvordan Hercules (Dwayne Johnson) og hans menn blir leid av en konge og hans datter til å bekjempe en tyrannisk krigsherre. En av hans nærmeste krigerkamerater er Tydeus, som Hennie spiller. Filmen har Norgespremiere på fredag og eksklusiv førpremiere i morgen på Klingenberg kino.

«Sommertid» sendes på TV 2 mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 20.00, gjennom hele sommeren.