Tok til tårene etter hands-flause

Heteslag, tårer, skader og utvisning - Norway Cups mest dramatiske kamp ble spilt på tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble et ellevilt drama da Kaupanger/Hafslo og Bremnes møttes i Jenter 16-klassen tirsdag.

I løpet av første omgang måtte tre Bremnes-spillere forlate banen. En av jentene måtte forlate banen etter å ha falt sammen på grunn av varmen, mens en annen pådro seg skade.

Ble utvist etter hands
Men det de fleste vil huske best er handsen til Bremnes-kaptein Nathalie Sortland.

I rein refleks plukket hun opp ballen med hendene inne i egen 16-meter. Det var nok til at dommeren valgte å gi henne direkte rødt kort.

Dermed måtte en knust Sortland forlate banen med tårer i øynene.

– Jeg tenkte bare at ballen skulle vekk fra målet. Jeg tror ikke jeg tenkte en gang. Det var helt impulsivt, en refleks, forklarer hun fra sidelinjen.

Disse kampene sender TV 2 fra Norway Cup

Ble vanskelig
Med to av lagvenninnnene skadet på benken skjønte hun at det ville bli vanskelig å hevde seg mot Kaupanger.

– Nå blir det vanskelig, vi er bare ti spillere. Trude Marie besvimte mens keeperen vår , som er vår beste spiller, falt ned. Så nå er vi bare ti på banen, sier hun.

Og vanskelig ble det. Kaupanger hadde full kontroll og med flere perlescoringer kunne de til slutt juble for en komfortabel 5-0-seier.

For det nøytrale publikum var det en svært underholdende kamp. Det synes også TV 2s fotballkomentator Per Jarle Hegglund.

– Dette er en av de mest dramatiske, artigste og mest rare kampene jeg noen gang har sett, sa han da dommeren blåste av kampen.

– Har hatt det helt topp
Men til tross for tap og utvisning for den unge Bremnes-jenten Nathalie Sortland synes hun opplevelsen i Oslo er en fantastisk opplevelse.

– Vi har hatt det helt topp. I går vant vi 4-0 og det var en ordentlig opptur. Og vi var sikker på at det skulle gå bra i dag, sier hun.