Gratulerer erkerivalen med gullet allerede

Rosenborg-keeper Alexander Lund Hansen har gitt opp 13 runder før slutt.

Rosenborg drømte om å blåse nytt liv i gullkampen, men var da helt avhengige av å ta med seg tre poeng hjem fra Molde i kveld.

Nå gir nemlig keeper Alexander Lund Hansen opp seriegullet.

- Det er bare å gratulere Molde. Vi tar dem i alle fall ikke igjen, sier han til TV 2 Sporten.

Rosenborg er nå tolv poeng bak Molde, som igjen ligger ni poeng foran Strømsgodset i gullkampen. Det gjenstår 13 serierunder av Tippeligaen.

Også Kåre Ingebrigtsen tror Rosenborg tapte mot seriemesteren i kveld.

- Ja, sånn det ser ut nå så gjorde vi det. Men teoretisk sett er det mulig, og en trønder har aldri gitt opp, sier Rosenborg-treneren.

Nekter å innkassere gullet

I Molde er man - ikke overraskende - langt mer avdempet til gullsnakket. Til tross for at både supportere og motstandere føler seg sikre på Molde-gull, nekter Molde-leiren å innkassere gullet allerede.

- Det er altfor mange kamper til å begynne å innkassere et gull, det skjønner alle. Men vi er i jevnt god flyt og det å få Rosenborg tolv poeng bak i stedet for seks var selvfølgelig viktig, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Også Daniel Berg Hestad demper forventningene.

- Det er lenge igjen. Vi har mange tøffe kamper igjen, spesielt borte. Så det er altfor tidlig å feire gull nå, sier han.

Når det er sagt legger ikke Tor Ole Skullerud skjul på at det hadde vært ekstremt moro å ta seriegull i den første sesongen etter Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg har veldig lyst til at vi skal fortsette å lede Tippeligaen og jeg har lyst å vinne Tippeligaen. Så får vi se om vi kan få til det, sier Skullerud.