AaFK-fansen harselerte med Haglund: – Ingen bombe det!

Lillestrøm-treneren svarte med ny, og bedre, bombespøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Haglund fikk seg litt av en opplevelse fredag da han ble tatt inn til politiavhør på Oslo Lufthavn etter at en bombespøk slo feil ut.

Lillestrøm-treneren fleipet om at lypsylen hans kunne være en bombe - og ble tatt rett med i politiavhør. 48-åringen fikk dermed ikke bli med LSK på flyet til Ålesund.

Saken hadde hjemmesupporterne i Ålesund naturligvis fått med seg. Da Haglund omsider kom seg til Ålesund, ble han ønsket velkommen med et banner av en lypsyl.

– Jeg fikk det faktisk ikke med meg, men jeg får vel si at det ikke var noen bombe at de hadde noe på det, sier Haglund og koster på seg et humoristisk smil dagen derpå.

Lørdag kom han seg til Ålesund uten videre problem.

– Det gikk veldig fint. Jeg fikk fint stell på Gardermoen og fikk reist opp i dag, så det gikk fint, sier Haglund.

– Ga oss ekstra energi

Haglund fikk ikke med seg fredagens Lillestrøm i Ålesund, men det er neppe årsaken til at Lillestrøm ikke fikk med seg tre poeng fra Ålesund.

– For vår del var det bare morsomt. Det hjalp oss med inngangen til kampen. Det ga alle ekstra humør og ekstra energi, sier LSK-spiller Ohi Omoijuanfo.

– Det har vært et tøft døgn. Et morsomt døgn, sier dagens LSK-kaptein Bjørn Helge Riise.

Lillestrøm kom under 0-1 mot Aalesund i andreomgang, men en sen scoring Palmi Palmason sørget for et fortjent LSK-poeng.

– Uheldig tidspunkt
Dagen derpå var det en smule angrende synder som ledet Lillestrøm fra sidelinjen.

– Det var en uheldig spøk på et uheldig tidspunkt. Jeg skulle selvfølgelig ikke sagt det, men det er ikke noe jeg bruker mer energi på nå, sier Magnus Haglund til TV 2 Sporten.