MåMohamed Salah, Chelsea
MåMohamed Salah, Chelsea

Militærtjeneste kan gjøre at Chelsea-stjerne må forlate klubben

Mohamed Salah må kanskje dra hjem til Egypt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke lenge siden Mohamed Salah ankom Chelsea og Stamford Bridge. Men nå er det mulig at vingen allerede er nødt til å forlate klubben.

Årsaken er at 22-åringen kanskje må dra hjem til Egypt for å fullføre militærtjenesten. Noe som kan ta mellom ett og tre år. Det skriver NBC.

Salah fikk tidligere tillatelse til å bo og spille i England basert på at han var en del av et utdannelseprogram. Men nå har ministeren for høyere utdanning i Egypt valgt å trekke tilbake Chelsea-spillerens registrering. Det kan føre til at han blir tvunget til å dra hjem.

Men før det skjer noe skal det være et møte mellom ministere, FA og trenerteamet til Egypts lanbdslag. Der skal de prøve å finne en løsning på problemet.

– Salah har uttrykket at han er i sjokk over avgjørelsen. Han fortalte meg at han prøver å representere landet på en best mulig måte. Er dette responsen landet har å gi til ham? Sier direktør for det egyptiske fotballforbundet, Ahmed Hassan.

Salah scoret to ganger mot Chelsea forrige sesong, og var matchvinneren da Basel vant 1-0 på Stamford Bridge i Mesterligaen. Det var nok til at Mourinho hentet ham forrige vinter. Han fikk deretter 11 kamper for London-klubben, og scoret to mål.