SKAL PRATE SAMMEN: Arsene Wenger varsler en alvorsprat med Jack Wilshere. AFP PHOTO / CARL COURT
NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
SKAL PRATE SAMMEN: Arsene Wenger varsler en alvorsprat med Jack Wilshere. AFP PHOTO / CARL COURT NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Wenger skal snakke med Wilshere om røykingen

– Jeg må finne ut hva som skjedde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal-manager Arsène Wenger varsler at han skal ta en prat med Jack Wilshere om bildene som viser midtbanespilleren røyke på ferie i Las Vegas.

Wilshere ble kritisert av Wenger forrige sesong da han ble avbildet med en sigarett i munnen utenfor en nattklubb. 22-åringen lovet etterpå at det aldri skulle skje igjen.

Likevel ble han tidligere i uken fotografert røykende under et bassengparty sammen med deler av familien på ferie. Wenger vil først finne ut nøyaktig hva som skjedde før han kommenterer bildene.

– Jeg må snakke med ham først. Jeg er ikke veldig bekymret, men jeg må finne ut hva som skjedde, sa Wenger etter Arsenals 2-0-seier over Boreham Wood lørdag.

Wilshere har de siste årene vært skadeplaget og slitt med å utvikle seg etter en lovende start for Arsenals førstelag. Wenger erkjenner at kommende sesong blir avgjørende for midtbanetalentet.

– Han er nå i en alder som tilsier at han skal ta nye steg. Han har potensialet til det, og jeg har troen på ham. Det viktigste er at han får en god sesongoppkjøring og konsentrerer seg om å komme i skikkelig form, sier Wenger. (©NTB)