NORSK DUELL: Vi kan få en norsk trenerduell i den 3. kvalifiseringsrunden i Mesterligaen dersom alt går etter planen for Legia Warszawa og Celtic. Foto: NTB scanpix.
NORSK DUELL: Vi kan få en norsk trenerduell i den 3. kvalifiseringsrunden i Mesterligaen dersom alt går etter planen for Legia Warszawa og Celtic. Foto: NTB scanpix.

Deila og Berg kan møtes i Mesterligaen

Men først må de komme seg videre fra 2. kvalifiseringsrunde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi kan få en norsk trenerduell i den 3. kvalifiseringsrunden i Mesterligaen dersom både Legia Warszawa og Celtic tar seg videre fra runde to.

Ronny Deila ledet sitt Celtic til en 1-0-seier mot KR Reykjavik i det som var hans første tellende kamp som manager for de skotske mesterne.

Han må derfor bare unngå tap i returoppgjøret, så er han sikret en plass i 3. kvalifiseringsrunde. 

Der kan han møte Henning Berg og hans polske klubb Legia Warszawa. De har et litt vanskeligere utgangspunkt etter at de spilte 1-1 mot St. Patricks på hjemmebane.

Ellers venter enten georgisk eller kasakhstansk motstand for Strømsgodset dersom de klarer å ta seg videre. De tapte 0-1 for Steaua Bucuresti onsdag, og møter enten Dinamo Tblisi eller FK Aktobe i neste runde. 

Også 3. kvalifiseringsrunde i Europaligaen ble trukket i dag. For Rosenborgs del venter Karabükspor i neste runde dersom de lykkes å slå Sligo. 

Molde fikk med seg et veldig godt utgangspunkt mot Gorica, og kan møte Laci eller Zorya Luhansk i neste runde.

Tromsø spilte 0-0 mot Vikingur borte, og møter enten HNK Rijeka eller Ferencvarosi dersom de gjør jobben hjemme.

Haugesund, som vant 1-0 borte mot Sarajevo, møter greske Atromitos dersom de holder stand på hjemmebane i andre kamp.