RYDDEAKSJON: Louis van Gaal brukte ikke lang tid på å bestemme seg for hva han ønsker. Foto: AFP PHOTO/ANP KOEN VAN WEEL
RYDDEAKSJON: Louis van Gaal brukte ikke lang tid på å bestemme seg for hva han ønsker. Foto: AFP PHOTO/ANP KOEN VAN WEEL

Fotballryktene: – Louis van Gaal kvitter seg med sju spillere

– Chelsea vil knuse Arsenals Khedira-håp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-trenerens første pressekonferanse på TV2.no fra 15.45.

Den siste måneden har flere av verdens beste fotballspillere vært bundet til landslagsfotball og VM i Brasil.

Nå er mesterskapet over, noe som betyr at motorveien for rykter og overganger igjen er vidåpen.

Ole Gunnar Solskjærs elev, Gary Medel, imponerte stort for Chile i VM. Ifølge La Gazzetta dello Sport skal Inter Milan ønske Cardiff-spilleren på en utlånsavtale med mulighet til kjøp. Solskjær skal foretrekke en permanent overgang dersom den italienske klubben betaler drøyt 70 millioner kroner for forsvarsspilleren.

Bryan Ruiz har på ingen måte sikret seg legendestatus i verken Premier League eller Fulham. Dermed kan det se ut til at han i stedet har muligheten til å bli en gresk gud hos Olympiakos. Fulham ønsker å prise ham så dyrt som mulig etter at Ruiz leverte varene i VM, men costaricaneren har kun igjen ett år av kontrakten på Craven Cottage, skriver Daily Mail.

Arsenal og Mathieu Debuchy har fulgt hverandre gjennom hele sommeren, og nå kan det se ut til at kjærlighetshistorien også får en lykkelig slutt– kanskje selv for Newcastle-supportere. London-klubben skal ha kommet så langt i prosessen at franskmannen kan presenteres allerede torsdag, skriver London Evening Standard. Dette har naturlig nok sammenheng med at erstatteren, Daryl Janmaat, skal være klar for Newcastle. 

Jan Vertonghen spilte samtlige av Belgias kamper under VM. Dette gjør at Tottenham skal frykte at noen finner ut at han har igjen to år av kontrakten, og dermed kan prute noe alvorlig. Belgieren tjener for øyeblikket rundt en halv million kroner i uken, noe som naturligvis vil øke dersom han signerer den nye femårskontrakten, skriver Daily Mail. 

PÅ VEI UT: Oussama Assaidi. Foto: Scanpix
PÅ VEI UT: Oussama Assaidi. Foto: Scanpix

Mark Hughes skal ønske at kredittkortet lukter svidd, noe Liverpool kanskje kan glede seg over, skriver TelegraphStoke skal nemlig stå klar til å legge nærmere 50 millioner kroner på bordet for Oussama Assaidi– en pris som skal kunne øke til rundt 70 millioner kroner.

Arsene Wenger har kanskje vært så fokusert på å få inn Debuchy at han nå har glemt den viktigste av alle– Real Madrids Sami Khedira. Den spanske klubben skal ønske å få inn penger for tyskeren, noe som gjorde at Emirates så ut til å bli neste stoppested, skriver Express. Nå ser derimot Chelsea en mulighet til å snyte en konkurrent for en spiller, samtidig som de forsterker laget sitt. José Mourinho skal være optimistisk til å få 27-åringen for 200 millioner kroner, men vil skrape sammen noen kroner først. Og da er det bare å beklage til John Obi Mikel. Nigerianeren startet kun elleve kamper forrige sesong og ser ut til å være på vei til Inter Milan for 100 millioner kroner.

Louis van Gaal holder i ettermiddag sin første pressekonferanse i Manchester. Nederlenderen skal allerede ha gjort seg opp en klar mening om hvilke spillere i stallen som ikke er gode nok. Sky Sports skriver at det er sju spillere som han anser som uønskede i klubben. Det er Wilfried Zaha, Javier Hernandez, Anderson, Nani, Tom Cleverley, Chris Smalling og Bebe.

ETTERTRAKTET: Jefferson Montero. Foto: AFP PHOTO / Franck Fife
ETTERTRAKTET: Jefferson Montero. Foto: AFP PHOTO / Franck Fife

Southampton og West Ham skal i lang tid ha kjempet om å sikre seg Jefferson Montero. Den tidligere Villareal-spilleren skal nå ha blitt overbevist om at Garry Monk er den rette mannen for hans fremtid, og skal innen kort tid være klar for en medisinsk test, skriver Daily Mail. Dermed kan Montero risikere å spille åpningskamp i Premier League mot sin landslagskaptein på Ecuador, nemlig Manchester Uniteds Antonio Valencia. Monteros prislapp skal være på beskjedne 40 millioner kroner.

Liverpool fortsetter å jakte etter en venstreback som skal bidra til å tette bakover. Alberto Moreno ser stadig mer uaktuell ut, og dermed forsøker Brendan Rodgers i stedet å få tak i Ben Davies. Tottenham skal allerede ha fått et bud på 100 millioner kroner akseptert, skriver Daily Star. Klubbene konkurrerer også om den 18 år gamle belgieren Zakaria Bakkali, ifølge The Times.

Ifølge den samme avisen skal Tottenham være enda mer interessert i å bruke penger et annet sted. Antoine Griezmann kan derfor bli spilleren som skal sikre Spurs en topp fire-plassering den kommende sesongen. Også Arsenal, Chelsea og Paris Saint-Germain skal være interesserte. Spilleren skal ha en utkjøpsklausul på nærmere 250 millioner kroner.

Det er ingen hemmelighet at Harry Redknapp er en herlig figur å følge under et overgangsvindu. Det er heller ingen hemmelighet at han i lang tid har beundret Rio Ferdinand, skriver Sky Sports. Avisen skriver at midtstopperen skal ha den medisinske testen allerede torsdag, og at stopperen skal signere for ett år.