Rodgers til TV 2: – Suárez-salget påvirker ikke ambisjonene våre

Rodgers håper på ny jubelsesong for Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brøndby Stadion/Bergen (TV 2): Et reservepreget Liverpool tapte 2-1 for Brøndby onsdag kveld.

Men på pressekonferansen etter kampen var de fleste interessert i å snakke om Luis Suárez som nylig ble solgt til Barcelona.

– Endrer ikke ambisjonene
Og på spørsmål fra TV 2 forklarte Liverpool-sjef Brendan Rodgers hvordan han så på den kommende sesongen uten fjorårets toppscorer.

– Det gjør ikke noe med ambisjonene våre. Vi ønsker å fortsette og forbedre oss. Luis har vært en fantastisk spiller for oss, men nå har han gått videre. Vi må fokusere på de spillerne vi har. Det er en fantastisk spillergruppe som har vunnet mange kamper uten at Luis har spilt, sier han.

Liverpool har hentet Rickie Lambert og Adam Lallana fra Southampton. I tillegg er Emre Can hentet fra Bayern München. Og tirsdag denne uken ble også Lazar Markovic presentert i den røde drakten.

– Vi jobber veldig hardt som vi alltid gjør for å få de beste spillerne til klubben. Men det handler ikke om å få en spiller som kan erstatte Luis Suárez. Det handler om å få inn spillere som kan tilføre spillet vårt noe, og det er slik vi kommer til å fortsette å gjøre det, sier han.

– Er topp fire målet denne sesongen? Eller er det å vinne medaljer som i fjor?

– Vi skal fortsette å gjøre vårt beste. Vårt beste forrige sesong holdt på å gi oss ligatittelen. Vi vet at det kommer til å være utrolig tøff konkurranse denne sesongen. Alle lagene forsterker seg, men det gjør også vi. Vi er en ung spillergruppe, og har hentet inn unge og sultne spillere. Det blir en spennende sesong, sier han.

Agger:- Helt naturlig
Også Daniel Agger har instilt seg på et liv uten det uruguayanske superstjernen.

– Er han blitt solgt? Spøker dansken før han blir seriøs.

– Slikt skjer i fotball. Spillere kommer og går. Det er helt naturligt. Fotballen forandrer seg. Det kommer hele tiden nye spiller inn, og da går det selvsagt noen ut. Det tar jeg ikke så tungt, sier han.

– Hvordan blir det å gå inn i en ny sesong uten deres store profil?

– Da må noen nye ta over. Når store spillere slutter kommer det alltid nye til. Spillere som løfter spillet sitt. Forhåpentligvis får vi også noen nye inn ute i fra.